Neked rosszul esne, ha a férjed házibuliba menne?
Most született február 6-án a kislányunk,de sajnos külön városban élünk.Őt a munkája Dunaújvároshoz köti,én viszont kaposvári vagyok.A gyermekorvos és a vizsgálatokra mind itthon,Kaposvárom kerül sor,így nem tudtam és nem is tudok áprilisig elmenni a férjemhez.Két hetenként lejön 2-3 napra a hétvégeken.
Sokszor elmegy Budapestre,hogy bevásároljon ezt-azt,programokat csinál.Ma telefonon mondta,hogy egyik haverja meghívta házibuliba és hogy elmegy..nem sok jót hallottam a házibulikról :) Nekem az egyedüli segítségem édesanyám itt,de ő is dolgozik 8 órában..ő pedig bulizni járkál?
Szerinted korrekt?Vagy velem van a gond?
Igen normális, hogy külön-külön is eljárnak bulizni, de könyörgöm a felesége otthon van az 1 hónapos kislányukkal.
Kérdező nem veled van a probléma, sőt, inkább a férjeddel. Ha már a férjedet a munka máshova köti akkor elvárható, hogy a megengedett időben VELETEK legyen.
Az én férjem hetente egyszer úszni jár munkatársnői közül kettővel. Sosem csináltam belőle gondot. Házibuliba is elmehetne, nincs hozzám nőve.
Miért nem költözöl oda végleg Dunaújvárosba?
Nekem is aza fura, hogy nem minden hétvégét veletek tölt.
Nekem férjem majdnem minden héten 200km-t kell hogy menjen. lemegy reggel és jön haza este. Söt volt olyan hogy 2 napo kellett ott lenni, d emég is közben haza jött aludni.
azt nem értem, h miért nem költözöl te is Újvárosba? azért elég messze van a két hely egymástól, ez nem normális, h egy újdonsült család nem él együtt. a gyereknek is jobb, ha az apja látja felnőni, foglalkozik vele sokat, nem csak hétvégente pár órát.
a bulizás a legkisebb baj ebben a történetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!