Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked rosszul esne, ha a...

Neked rosszul esne, ha a férjed házibuliba menne?

Figyelt kérdés

Most született február 6-án a kislányunk,de sajnos külön városban élünk.Őt a munkája Dunaújvároshoz köti,én viszont kaposvári vagyok.A gyermekorvos és a vizsgálatokra mind itthon,Kaposvárom kerül sor,így nem tudtam és nem is tudok áprilisig elmenni a férjemhez.Két hetenként lejön 2-3 napra a hétvégeken.

Sokszor elmegy Budapestre,hogy bevásároljon ezt-azt,programokat csinál.Ma telefonon mondta,hogy egyik haverja meghívta házibuliba és hogy elmegy..nem sok jót hallottam a házibulikról :) Nekem az egyedüli segítségem édesanyám itt,de ő is dolgozik 8 órában..ő pedig bulizni járkál?

Szerinted korrekt?Vagy velem van a gond?

2013. márc. 15. 21:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Az teljesen nyilvánvaló, hogy nem ti vagytok neki a legfontosabbak, de a kérdésed alapján még a lista 2., 3. helye is kétséges. De gondolom ezt sejthetted mielőtt gyereket szültél neki... A házibulival úgy alapból nem lenne gond, viszont az elgondolkodtató, hogy egy újdonsült szülőnek miért elég az ha kéthetente lája az 1 hónapos gyerekét egy pár órára, utána meg még azt is lemondja egy buli miatt.
2013. márc. 15. 22:18
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

1 db házibuli nem esne rosszul.

Az viszont annál inkább, hogy nincs köztünk még 200 km távolság sem és csak 2 hetente jön el hozzánk!

És az is, hogy Bp-en sokszor programot csinál magának, mert ezek szerint lenne ideje és mivel az a távolság a fele a hazaútnak, így 2 bp-i útból már ki is jönne egy hazaút.

Szóval itt a hozzáállással van a baj, nem azzal, hogy 1x elmegy házibuliba...

2013. márc. 16. 08:02
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Én el is várom,hogy menjen időnként,imádok egyedül lenni és utálom az olyan típusú embereket,akik a másik nyakán lógnak egyfolytában.

Szerintem az egyéniségük teljesen beszűkült az ilyennek.

2013. márc. 16. 12:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Maga a bulizás normális (enyém is eljárt, miután szültem, 2-3 hetente). A baj azzal van, hogy nem egy városban laktok.

Ha egyébként nem akkor megy el bulizni, amikor haza menne, nem tőletek veszi el az időt, akkor mért ne??

2013. márc. 16. 13:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Ja bocs,csak a főcímet olvastam el.

Így már más a helyzet.Amúgy úgy vettem észre,hogy a férfiaknál elég gyakori ha az ennyire pici gyerekektől menekülnek,mert a legtöbb úgy érzi elválasztja őket a szeretett nőktől.

Amúgy,mint nő hallatlannak tartom,hogy nemcsak a arra a gyerekre szoktak féltékenyek lenni,aki nem a sajátjuk,hanem a sajátjukra is.

Fogalmam sincs hány százaléka ilyen a férfiaknak,de hogy egy bizonyos százalék ilyen az biztos.

Pont a héten volt egy olyan vendégem a munkámban,aki elpanaszolta,természetesen férfi,hogy nem tudja,mikor "kapja végre vissza" a feleségét,most a 2 éves gyerekük mellől.

2013. márc. 16. 13:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Alapjáraton nincs azzal semmi baj, ha egy férj, apuka elmegy külön bulizni a haverjaival. Ez amúgy anyukának is jár. De a ti esetetekben, igen rosszul esne, nem nagyon értem a férjed, úgy látszik, neki még mindig a haverok és a buli a fontos.
2013. márc. 16. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!