Neked rosszul esne, ha a férjed házibuliba menne?
Most született február 6-án a kislányunk,de sajnos külön városban élünk.Őt a munkája Dunaújvároshoz köti,én viszont kaposvári vagyok.A gyermekorvos és a vizsgálatokra mind itthon,Kaposvárom kerül sor,így nem tudtam és nem is tudok áprilisig elmenni a férjemhez.Két hetenként lejön 2-3 napra a hétvégeken.
Sokszor elmegy Budapestre,hogy bevásároljon ezt-azt,programokat csinál.Ma telefonon mondta,hogy egyik haverja meghívta házibuliba és hogy elmegy..nem sok jót hallottam a házibulikról :) Nekem az egyedüli segítségem édesanyám itt,de ő is dolgozik 8 órában..ő pedig bulizni járkál?
Szerinted korrekt?Vagy velem van a gond?
1 db házibuli nem esne rosszul.
Az viszont annál inkább, hogy nincs köztünk még 200 km távolság sem és csak 2 hetente jön el hozzánk!
És az is, hogy Bp-en sokszor programot csinál magának, mert ezek szerint lenne ideje és mivel az a távolság a fele a hazaútnak, így 2 bp-i útból már ki is jönne egy hazaút.
Szóval itt a hozzáállással van a baj, nem azzal, hogy 1x elmegy házibuliba...
Én el is várom,hogy menjen időnként,imádok egyedül lenni és utálom az olyan típusú embereket,akik a másik nyakán lógnak egyfolytában.
Szerintem az egyéniségük teljesen beszűkült az ilyennek.
Maga a bulizás normális (enyém is eljárt, miután szültem, 2-3 hetente). A baj azzal van, hogy nem egy városban laktok.
Ha egyébként nem akkor megy el bulizni, amikor haza menne, nem tőletek veszi el az időt, akkor mért ne??
Ja bocs,csak a főcímet olvastam el.
Így már más a helyzet.Amúgy úgy vettem észre,hogy a férfiaknál elég gyakori ha az ennyire pici gyerekektől menekülnek,mert a legtöbb úgy érzi elválasztja őket a szeretett nőktől.
Amúgy,mint nő hallatlannak tartom,hogy nemcsak a arra a gyerekre szoktak féltékenyek lenni,aki nem a sajátjuk,hanem a sajátjukra is.
Fogalmam sincs hány százaléka ilyen a férfiaknak,de hogy egy bizonyos százalék ilyen az biztos.
Pont a héten volt egy olyan vendégem a munkámban,aki elpanaszolta,természetesen férfi,hogy nem tudja,mikor "kapja végre vissza" a feleségét,most a 2 éves gyerekük mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!