Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem tekint a menyasszonyának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tekint a menyasszonyának?

Figyelt kérdés

Sokat veszekedtünk mostanában,de ma azt mondta hogy azon gondolkodott hogy beadja az eljegyzési gyűrűm aztán ha úgy van kapatok másikat. Jah azért adja be mert én nem hordom ,de csak azért mert nagyon kicsit csak párszor hordtam mert nem bírtam annyira szorított.

Kérdeztem tőle milyet sima hétköznapi gyűrűt vagy ugyan úgy eljegyzésit. ERRE Ő én már nem foglak eljegyezni hányszor jegyezzelek el!!! Szóval szerinted?

2013. márc. 23. 23:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát szerintem meg nagyon nem illetek össze, és én a párodnak adok igazat.... nekem is rosszul esne ha nem hordanád a gyűrűt..
2013. márc. 24. 11:21
 22/22 anonim ***** válasza:
jobb h esküvő előtt derült ki
2013. márc. 24. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!