Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány az osztályban akit szeretek, de nem tudom hogy ő mit érezz. Szerintetek?
Fél éve egy új osztályba kerültem ahol túlnyomóan sok a lány és elég kevés a fiú..
Van egy lány akit nagyon megszeretem, és elég sokat beszélgetek vele. olyan december elején elmondtam neki hogy többet érzek mint barátság.. a szemembe nézett és elpirult. (zavarba jött gondolom).
Majd így egyre többet beszéltem vele és már ott tartottunk, hogy mi lenne ha én meg ő..
Már az elején megmondta, hogy van barátja ezért nagyon nem nyitottam felé..
Majd elmesélte hogy a mostani párkapcsolata nem éppen jónak nevezhető..
A suliban volt egy olyan nap amikor félrehívtam egy üres terembe és lekaptam.. Pofon vágott és visszament az osztályba..
Most folyton mellette ülök (macis alkatom van) és mindig bökdös mert csikis vagyok, és folyton harapdál.. Mindig odabújik hozzám, vagy épp ölelget, a nyakamba ugrik.
Nem tudom hogy mit akar. ha meg megkérdezem akkor annyit mond hogy csak "még én se tudom"..
Szerintetek?
Jaja... igaza van az 1-nek, az ilyen csajokat mindig hagyni kell. Elég gonoszság tőle, hogy van barátja, de azért húzza az agyad. Ha lekapod, felpofoz, de utána azért továbbra is kacérkodik veled. Te persze belé vagy zúgva, szenvedsz miatta, és amikor megkérdezed, mi legyen veletek,az a válasz: "nem tudom". Ez olyan tipikus!!
Fújj, na az ilyen típusú lányoktól tudok egyszerűen hányni, egyszerűen ocsmány az ilyen, ha megtudom, hogy egy lány ilyen, egyből mondom neki, hogy 10 m-nél közelebb ne jöjjön hozzám! Bocsi, hogy így beszélek erről, de nekem is volt hasonló esetem. És én a végén meg is untam, hogy húzza az agyam, és kereken megmondtam neki, hogy szálljon le rólam, hozzám se szóljon. Szóval én is csak ezt tudom neked tanácsolni. Ha másért nem, akkor csak a férfibüszkeség miatt tedd már ezt! Mi ez, hogy húzza az agyad, miközben van pasija, és azzal gondold el, hogy smárol, esetleg le is fekszik! Közben meg téged harapdál, bújik hozzád?? Te ezt elviseled? Atyaisten D: Szóval szedd össze magad ,mert hülyét csinál belőled, és te eléggé meg vagy alázva ebben a szituációban, úgyhogy ha másért nem, de büszkeségből mondd neki, hogy hozzád se szóljon többet. Mondd meg neki, hogy nem akarod megmagyarázni miért (mert utána lógni fog rajtad, elbiggyeszti a száját, hogy sajnáld, és kérdezi majd édesen, hogy miért??) de te hozzá se szólj, hagyd a francba. Az ilyen típusú csaj a legocsmányabb... Amúgy ha járna veled, akkor is lehet, megunna egy idő után, és másik pasival is flörtölne egy idő után... ilyen csajt akarsz magadnak?
Amúgy még annyit akarok mondani, hogy te is követtél el hibákat. Ha egy csaj megtetszik neked, akkor addig ne vallj be neki semmit, amíg nem látszik, hogy ő is hasonlóan érez irántad, és CSAK irántad :D Szóval minek kellett neki elmodnani, hogy többet érzel iránta, ha van pasija? Ez nagyon nagy hiba. Onnantól kezdve csak kihasznál téged, és hülyére vesz. Szóval ez az én tanácsom, lehet rosszul látom, de az alapján, amit leírtál, sztem ez egy jó tanács. Sok sikert neked!
Először is köszönöm a gyors válaszokat.:)
Amúgy tényleg nem értem őt..
Pl: valamelyik nap írt egy smst, hogy szeretne találkozni velem, elmenni moziba. vagy kajálni valamerre..
Amúgy abból a szempontból megértem a lányt, hogy más fiúkkal beszél, hiszen a barátjával "állítolag" nagyon rossz a helyzet, a gyerek folyamatosan megveri, megtilt neki mindent, így is titokba beszélgetünk msn-en. nem lehetnek fiú barátai, sőt még lány se. a gyerek teljesen elzárja a lányt. és elmesélte hogy ez megy 1 éve..
Talán lehet csak barátként tekint rám.. de akkor nem értem miért nem mondja el.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!