Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tekint a menyasszonyának?
Sokat veszekedtünk mostanában,de ma azt mondta hogy azon gondolkodott hogy beadja az eljegyzési gyűrűm aztán ha úgy van kapatok másikat. Jah azért adja be mert én nem hordom ,de csak azért mert nagyon kicsit csak párszor hordtam mert nem bírtam annyira szorított.
Kérdeztem tőle milyet sima hétköznapi gyűrűt vagy ugyan úgy eljegyzésit. ERRE Ő én már nem foglak eljegyezni hányszor jegyezzelek el!!! Szóval szerinted?
Mi lenne ha tőle kérdeznéd meg, hogy most akkor mi a frász van ??? Mi honnét tudjuk??
Ha meg még egy ennyit se lehet vele megbeszélni akkor mégis miért akarsz hozzámenni ?! Nem adok 1-2 évet és válás lesz a vége.
Nem tudom lehet.....
nem tudok vele beszélni ennyit sem mert fel van egyből lázadva és azt mondja őt nem érdekli azt csinálok amit akarok.bla bla bla..... csak rosszúl esik h már nem érzi úgy ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!