Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy csak havernak tekint?
tetszel neki, ez egyértelmű.
a kérdés inkább az, hogy csak kósza numerát akar, vagy lecserélné a barátnőjét Rád.
A baj az, hogy ezek közül nekem egyik sem szimpatikus (férfiként), mert az első gerinctelen dolog, a második meg gyáva - ha tényleg többet akar tőled a hanyatt döntésnél, akkor legyen benne annyi, hogy még az első randitok, sőt, az arra elhívás előtt szakít az aktuális párjával.
Az biztos, hogy szimpatikus vagy számára. Az is lehet, hogy tetszel neki, de mivel ő tudja, hogy barátnője van, ez meggátolja őt abban, hogy egyértelmű jeleket küldjön neked arról, hogy tetszel neki. Szerintem ez elég sanszos.
Mindenképp kapcsolatot tart veled, ám mivel nem léphet a következő szintre a barátnő miatt, így olyan, mintha egyszerű haverként kezelne.
Lehet, hogy tévedek. Én erre gondoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!