Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tekint a menyasszonyának?
Sokat veszekedtünk mostanában,de ma azt mondta hogy azon gondolkodott hogy beadja az eljegyzési gyűrűm aztán ha úgy van kapatok másikat. Jah azért adja be mert én nem hordom ,de csak azért mert nagyon kicsit csak párszor hordtam mert nem bírtam annyira szorított.
Kérdeztem tőle milyet sima hétköznapi gyűrűt vagy ugyan úgy eljegyzésit. ERRE Ő én már nem foglak eljegyezni hányszor jegyezzelek el!!! Szóval szerinted?
Szerintem a vőlegényed egy barom.
A gyűrűk szokása az első pár héten szorítani.Ha fent hagyod addig,utánna már észre se veszed.
Amúgy meg minek akarsz egy ilyen hülyével élni?
csak azért elveszi a gyűrűdet,mert nem hordod?Na ez elég jó jel,hogy ne akarj vele lenni.
Kedves kérdező...Nem akarlak megbántani...De most komolyan. Hogy lehetsz ennyire ostoba ?:)...
Remélem egyszer én is eljutok oda, hogy ez lesz a legnagyobb gondom az életben :)
2. vagyok megint.Látom én vagyok az egyetlen,aki fel van háborodva,mert az egyetlen,aki érti,miről van szó.Én tudok jól női nyelven.
emberre lefordítva: a nő nem hordja a jegygyűrűjét,mert idegen még neki a dolog.Erre a pasija azon gondolkodik,hogy beadja a zaciba a gyűrűt,mert a csaj úgy se hordja,akkor meg minek.És közben talán kap másikat,ha úgy alakul...Vagyis ha lesz rá pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!