Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl ezen?

Figyelt kérdés

Volt egy viszonzatlan szerelmem. Mindig mások érdekelték. Rettenetesen megbántott mindig, hogy másokkal kufircolt. Azt hittem mindig együtt leszünk. Ő volt életem egyetlen értelme. Örülnék neki ha nem szállna el a vörös köd ha a vetélytársaimra gondolok vagy arra hogy ő bánt velem.

Teljesen megsemmisített, hogy nem szeretett viszont és nem lehettem élete egyetlen igaz szerelme. :/ Lassan 3 éve tart ez. :S

Meg sem akarok bocsájtani, inkább azt szeretném, hogy bűnhődjenek. Csajok nem maradnának egyben ha összefutnék velük, őt meg felpofoznám. De tudom, hogy ez így nem jó és valahogy mégis meg kellene bocsájtani. :S

2013. márc. 23. 20:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Fogalmad sincs mennyire szerettem... Tudom már ezeket, de képtelen vagyok megbocsájtani. Egyik lány is folyamatosan terrorizált lelkileg. másik meg tudta, hogy halálosan szerelmes voltam akkor belé. Arról tehet, hogy rengeteget bántott, tudta, hogy kizárólag azért beszélgetek vele, mert ő életem szerelme. Más férfi csak akkor törődött volna velem ennyit ha meg akar szerezni magának. Fáj, hogy másnál érezte úgy, hogy meghalna ha elveszítené őket és, hogy nem én lehetek a szerelme. Életem nagy vágya volt... semmi sem érdekelt az életben, csak ő. mindig olyan férfira vágytam. Kínzás volt az egész... Hagyta, hogy évekig szenvedjek miatta... Maga a pokol. Hogyan léphetnék túl ezen a fájdalmas múlton?...
2013. márc. 23. 21:47
 12/13 anonim ***** válasza:

hogyan terrorizált az egyik lány, meg minek, ha ő volt a pasival és nem te, mert őt szerette nem téged?

a pasi gondolom ilyen lelki szemetesnek tartott... ált. az ő problémáiról beszéltetek?

vlsz akkor azért beszélgetett veled, mert ilyen nem-nélküli illetőt látott benned, akinek elmondhatja a mély filózófiai gondolatait.

nekem is van egy ilyen haverom, bár én is erre tartom őt, nálunk nem játszik be vonzódás,szerelem

2013. márc. 23. 21:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Hobbiból... Végülis mindketten lelkiszemetesnek használtuk a másikat, csak én beleszerettem közben.
2013. márc. 23. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!