Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl ezen?
Volt egy viszonzatlan szerelmem. Mindig mások érdekelték. Rettenetesen megbántott mindig, hogy másokkal kufircolt. Azt hittem mindig együtt leszünk. Ő volt életem egyetlen értelme. Örülnék neki ha nem szállna el a vörös köd ha a vetélytársaimra gondolok vagy arra hogy ő bánt velem.
Teljesen megsemmisített, hogy nem szeretett viszont és nem lehettem élete egyetlen igaz szerelme. :/ Lassan 3 éve tart ez. :S
Meg sem akarok bocsájtani, inkább azt szeretném, hogy bűnhődjenek. Csajok nem maradnának egyben ha összefutnék velük, őt meg felpofoznám. De tudom, hogy ez így nem jó és valahogy mégis meg kellene bocsájtani. :S
hogyan terrorizált az egyik lány, meg minek, ha ő volt a pasival és nem te, mert őt szerette nem téged?
a pasi gondolom ilyen lelki szemetesnek tartott... ált. az ő problémáiról beszéltetek?
vlsz akkor azért beszélgetett veled, mert ilyen nem-nélküli illetőt látott benned, akinek elmondhatja a mély filózófiai gondolatait.
nekem is van egy ilyen haverom, bár én is erre tartom őt, nálunk nem játszik be vonzódás,szerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!