Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ezen túl lépjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ezen túl lépjek?

Figyelt kérdés
A barátomnak volt egy csaj barátja aki pont egy olyan lány volt akiken végig ment az egész város, nagyképű pedig semmit nem tud felmutatni.. jó nagy ellentétem.. egy suliba járunk, de akárhányszor találkoztunk elfordult, hogy véletlenül se keljen köszöni..én meg nem fogok valakinek jó pofizni és köszöngetni, ha ő elfordul.. aztán egyszer olvastam egy olyan beszélgetésüket, hogy a csajt dicséri és milyen durván jó csajnak tartja.. és, hogy ez nem áll a barátságuk közé.. és nem bírtam felfogni mi jobb egy olyan lányon akinek az arca 10 kg vakolat nem sportol meg semmi és aki még is tesz érte, hogy szép legyen meg eljár edzeni az az a barátnőjét meg sem dicséri sose.. és miattam nem beszél, találkozik a lánnyal, mert ilyen.. de amúgy is egy normális embernek miért kell körül vennie magát ilyen emberel akinek meztelen fotóival tele a világháló.. és hiába mind ez nem merek kijönni az osztályból, mert látom és eszembe jut ez az egész az, hogy sose jó az ember..hogy győzhetném ezt le vagy mit tehetnék?
2013. jan. 18. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Fogalmazással gondok vannak, de ahogy kibogoztam ezt a zagyvaságot úgy látom féltékeny vagy. Ilyen lányok mindig lesznek, ne foglalkozz vele, a barátodnak meg mond meg a véleményed a csajról.
2013. jan. 18. 19:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is azt szűrtem le mindebből,hogy féltékeny vagy,talán jogosan.Hívd fel rá a barátod figyelmét,hogy Neked mindez rosszul esik,hogy fáj,hogy azt a lányt dicséri,Te meg egy bókot nem kapsz Tőle.Tisztázd Vele ezt a dolgot,mondd el Neki a negatív érzéseidet ezzel kapcsolatban.Talán így majd a barátod hozzáállása is változik majd.
2013. jan. 18. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!