Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl ezen a döntésen?
Hoztam egy döntést a nyáron, aminek következtében kihagytam egy hatalmas lehetőséget, az áron, hogy így együtt lehetünk a párommal. Nem bántam meg, hogy összeköltöztünk, imádok Vele lakni, jól megvagyunk, csak sajnos munkám nincs. A lehetőség amit kihagytam, inkább azért hagytam ki, mert tudtam rengeteg sz@r lenyelésével járna, hogy az elveim ellen való lenne az, amit a felettem levő férfi tesz mindenkivel. (Úgymond én is olyanná kellett volna váljak kicsit, mint amilyen ő). Tegnap azonban meghallottam, hogy egy volt évflyamtársam kapta meg az állást (mert én ugye nem vállaltam). És elgondolkodtam, hogy mi lett volna, ha...
Nem bánom, hogy nem hazuttoltam meg az elveimet, az viszont fáj, hogy nem kaptam más lehetőséget munka terén és most gürcölök, szakmán kívül. Valahol tudom, hogy ha ott lennék, az fájna, hogy 5 év után még mindig távkapcsolatban élünk a párommal, akkor ezen aggódnánk... Hogyan lépjek túl ezen?
9:53
Nagyon jól mondod :) Köszi szépen!
A Te párod is szerencsés, ha ennyire szereted :) Hasonló jókat Nektek is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!