Nagyon irigylem a testvérem életét, hogyan lépjek ezen túl? Már nem is beszélünk csak a családi összejöveteleken.
van egy férje aki imádja és ráadásul gazdag. A nővéremnek nem kell dolgoznia, nyelveket tanul és egyetemre jár.
Nekem is van párom akivel szeretjük egymást, de mindketten dolgozunk, én 2 helyen, amiatt esélytelen hogy tanuljak :-(
Leginkább a tanulást irigylem tőle.
Én inkább sajnálom, hogy 28 évesen nem képes még dolgozni, illetve neki az élete célja egy pénzes pali mellett kikötni.
Még nyerhetsz a lottón is, és akkor téged fog irigyelni ;)
Tanulj Te is! Nyelvtanuláshoz nem feltétlenül kell pénz, csak akarető és némi nyelvkészség. És mai világunkban a nyelvtudás a legnagyobb érték!
Fájlmegosztókról komplett csomagokat tudsz letölteni ingyen. De ami szerintem tuti: magyar felirattal megnézni egy idegen nyelvű filmet szórakozásból, és utána kép nélkül hallgatni az eredeti nyelvű hangját pl. házimunka közben.
Ez nagy butaság, ha emiatt nem beszélsz vele.
Pont, hogy minél szorosabb kapcsolatra kéne törekednek velük, mert így legalább megvan az esélye, hogy ti is felemelkedjetek. Sose tudhatod, mit hoz a jövő, lehet, hogy egyszer társulhatnátok velük, létrehoznátok egy közös vállalkozást, amiből ti is szépen profitálhattok. De ha csak egyre távolodtok egymástól, akkor esélytelen, hogy segítsenek nektek bármiben is.
Beszélek vele, csak nem járunk el együtt sehová mert mi nem engedhetjük meg magunknak és egy idő után kényelmetlen lett, hogy mindig ők fizetnek.
Irigy vagyok, igen. Na és? Ettől még nem utálom őt, nem fúrom a háta mögött, nem kiáltom ki üresfejű eltartott libának. Szereti a férjét, jól élnek. Igyekszem, hogy ne legyek irigy de ez van. Vagy kössem fel magam emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!