Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon irigylem a testvérem...

Nagyon irigylem a testvérem életét, hogyan lépjek ezen túl? Már nem is beszélünk csak a családi összejöveteleken.

Figyelt kérdés
Ő 28, én 26, mindketten lányok vagyunk.
2012. júl. 25. 17:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen
2012. júl. 26. 17:43
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
És mi lenne, ha mondjuk nem irigykedéssel töltenéd az időd, hanem azon gondolkodnál, hogyan legyen jobb életed, akár az övénél is?
2012. júl. 26. 18:18
 13/16 A kérdező kommentje:

Jelenleg két munkahelyen dolgozok, szóval teszek valamit.

Amúgy ő nem sokat tett :-(

2012. júl. 26. 21:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Az élethez szerencse is kell. Neki szerencséje volt. De még neked is lehet. Sose tudni, mit hoz a jövő.
2012. júl. 26. 21:57
 15/16 anonim ***** válasza:

én megértelek kérdező...ha ilyen helyzetben lennék én is irigy lennék, annak ellenére, hogy imádnám a hugomat...és igenis szerintem a legtöbb ember irigy a másik szerencséjére...nem rosszindulatuan...örül, hogy neki jol megy stb...de igenis a rosszabb helyzetben lévő is örülne, ha legalább olyan szerencséje lenne...ez nem rosszindulatuság...csupán szeretne az ember legalább olyan szinvonalon élni, vagy jobban a jelenleginél...

igazából arra nem tudok válaszolni, hogy mit tegyél, hogy lépj ezen túl...szerintem nem könnyü....én nem biztos hogy tudnék......örülnék a hugom összes szerencséjének, de biza én is szeretnék kapni az életben jót!

23L

2012. júl. 27. 08:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindenki gondtalan, teljes, szép életet szeretne magának, és a családjának. Ez nem mindig jön össze, sajnos az élet nem túl igazságos. Azért szerintem annak örülnöd kellene, ha a testvérednek jó élete van, még akkor is, ha úgy érzed neked kevésbé jó, vagy sokkal többet kell tenned azért, hogy jobb legyen. Ha valóban szereted a tesódat, akkor nem irigy vagy rá, hanem örülsz a szerencséjének.
2013. ápr. 6. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!