Attól még barátnők vagyunk, hogy nem beszélünk minden nap?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm messze tanul és ritkán beszélünk. Én szeretnék vele minden nap beszélni(főleg, hogy nyár van) de sajnos nem ér rá. Tudom ott a családja, más barátnői de rám sosincs ideje. Azt mondta ha minden nap beszélnénk meg is gyűlölne érte. Pedig úgy hiányzik az, hogy minden nap beszéljünk. Évközben havonta csak egyszer találkoztunk. Szeretnék vele akkor egy héten 3x beszélni vagy az is sok? Akik hasonló helyzetben vannak mit csinálnak? 18/L2012. júl. 23. 17:35
1/4 anonim válasza:
Nem mindenkinek egyformák az igényei, ettől függetlenül még lehettek barátnők. Az én egyik legjobb barátnőmmel nagyon ritkán levelezünk, tudom, hogy ki van készülve és nincs rá energiája, sokszor nekem sem. De attól még nem merül fel, hogy ne lennénk barátnők.
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy keresni kéne közelebbi barátokat vagy inkább azokkal tartani a kapcsolatot akik jobban foglalkoznak veled. Van egy barátnőm, nevezzük x-nek. X legjobb barátnője y, vele szinte mintha testvérek lennének egy rossz szava sincsen rá stb. vagyok én akivel egy iskolába jár beszélgetünk, facebookon üzengetünk most is nyáron egymásnak. Én neki 'csak' egy barátnő vagyok nem legjobb barát. Y x-nél vagy forditva de nem telik el 1 hónap anélkül hogy ne aludnának egymásnál, egyszer próbáltam áthivni de nem jött össze. Veszekedés és kiközösítések után lett egy újabb baráti köröm ahol már szinte legjobb barátok vagyunk. Lehet hogy a barátnődnek csak egy barát vagy és nem legjobb barát. 15/L
3/4 anonim válasza:
Ha hetente 1x sem hajlandó veled beszélni, akkor ez a barátság valószínűleg egyoldalú.
A heti 3? Nem tudom. Ha órás beszélgetésre gondolsz, akkor lehet, hogy sok.
4/4 anonim válasza:
A barátság szerintem nem ezen múlik. A legjobb barátnőmmel havonta-két havonta, ha beszélünk, mégis bármit megtennénk egymásért, és ha gond lenne, azonnal rohannánk. De az életünk máshogy alakult, mindenkinek megvan a maga dolga, kötelezettsége, ritkán találkozunk, de akkor olyan, mintha tegnap váltunk volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!