Barátnők! Nálatok mit jelent amikor azt mondjátok a barátnőiteknek, hogy majd beszélünk az mit jelent?
mostanában nagyon idegesít ez a, kifejezés.állandóan azt hallom, h a csajok ezt modnaják egymásnnak, nah meg a másik : "uuuh mondanomn kellvmit, majd!"
sztem vmi oylansmi, h vami fontos, de annyira nem fontos h azonnal megtárgyaléjk dolgot kell közölmniük egymással
Én akkor mondom ezt (nem csak a barátnőmnek, hanem akár a férjemnek is), ha felhív és épp el vagyok havazva és fogalmam sincs mikor lesz időm visszahívni és le kell tennem a telefont. Ez lehet fél óra múlva is, de lehet 5-6 óra múlva is.
Vagy a másik eset, ha megbeszéltünk mindent és úgy köszönünk el, hogy majd beszélünk, akkor nincs időhöz kötve. Lehet, hogy még aznap, lehet, hogy másnap, lehet több is akár.
20:08
A "Majd mondok valamit." azt jelenti, hogy majd, ha négyszemközt leszünk, elmondok neked valamit, ami most eszembe jutott, de nem akarom a többiekkel is megosztani.
Én akkor szoktam ezt mondani a barátnőmnek(vagy a páromnak), ha van valami, amit csak neki akarok elmondani arról a bizonyos dologról, amiről éppen beszélünk társaságban.
De ez lehet akár egy lerázós szöveg is, ha távolabbi ismerősről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!