Barátnők miért köszönnek úgy el egymástól hogy "szeretlek"?
mert 12-15 évesek vagytok kb
akkoriban az nagyon trendi...
épp egy ilyen kérdést akatam én is feltenni
Most néztem meg a facebookot és látom, hogy a lányok írogatnak egymásnak, hogy édesem
puszika nyuszikám
drágám ♥
nagyon szeretlek♥
Mizujs drágám?
♥ Imááádlaaak nagyon♥♥♥
Falra lehet mászni tőlük
ez is egy embertípus. én mondjuk nem állok szóba ilyenekkel, tehát nem látok efféle kiírásokat fbon.
értelmes embereknél nem ez az általános. a páromon kívül másnak nem nagyon mondom, h szeretlek, és azt sem nyilvánosság előtt, hanem 4szemközt.
Mi ezzel a baj?
Én is szoktam így elköszönni, ha régi jó barátnőimmel beszélek. Nyilván azért, mert szeretem.
Most megint csak a facebook-kal van baj?
Mert én facebook-on senkinek sem írok semmit, de élőben igenis mondom azoknak, akiket szeretek, hogy szeretem őket.
24/L
a legjobb barátnőimmel mi is igy köszönünk el egymástól fb-n....de!!! élőben is sokszor közöljük egymással, hogy szeretlek..mert tényleg nagyon fontosak vagyunk egymás számára....bár direktbe igy nem beszélünk egymással, hogy babyke..meg drágám..meg életem....bár az igaz, hogy viszont cicázzuk egymást...mi a helyzet cica? pl igy...hát..nemtudom miért van ez igy:D:D:D de ők tényleg a legjobb barátaim....és nagyon szeretjük egymást....
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!