Mikor könnyebb elválni egymástól?
Figyelt kérdés
Ha szerelemmel szereti az ember a másikat vagy ha már átalakult mély szeretetté?2012. márc. 28. 13:24
1/11 anonim válasza:
nem értem:)Ha szerelemmel szereti,ha át alakul mély szeretetté miért is kéne elválni?hmmm
2/11 anonim válasza:
Mikor szerelmes voltam,hoztam hirtelen nem átgondolt döntéseket.Akkor a szakitás gondolata volt az elsődleges megoldás a problémákra.Mostmár igy 10év után szeretettel szeretem a párom és ugy érzem nagyon nagyon nehéz lenne nélküle.
Szóval én a szerelemre szavazok.
3/11 anonim válasza:
Szerintem ha szerelemmel szereti. Mert akkor még a rózsaszín köd meg stb. leng körül, viszont ha már sokkal mélyebb érzésekete táplálsz valaki iránt, ismered minden hogyan, az életed részévé vált, akkor az már nagyon rossz...mármint úgy elválni.
4/11 A kérdező kommentje:
csak a kérdésem arra vonatkozna, hogy mikor könnyebb a szakítás
ha még az első években szerelmesek a párok vagy ha átalakult szeretetté a dolog
2012. márc. 28. 13:30
5/11 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen akkor, ha már átalakult szeretetté. Ekkor már összeszokott kér emberről van szó, akiknek közös az életük. A szakítás a felépített közös életvitel elbukásával jár. Olyan, mintha sokkal nagyobb vakokkal pókereznél már: veszíteni mindenképp rossz, de azért nem mindegy, mennyit buksz...
6/11 anonim válasza:
Én sem értem azt a kérdést. Fejtsd már ki hogy miért kellene szakítani, ha szerelemmel szeretek valakit vagy akkor ha már átalakult a nagy szerelem? Már, hogy miért is kellene elválni?
7/11 anonim válasza:
5. teljesen ellent mond az első mondatodnak a második meg a harmadik! Pont arra válasz, hogy kinek nehezebb szakítani.
8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem az 5. úgy válaszolt hogy mikor nehezebb, ez lejön a válaszból
nem kell elválni egymástól de így alakult az érzelmek ellenére
csak egy kérdés volt, a többi válaszoló megerősített abban amit gondolok
2012. márc. 28. 13:50
9/11 anonim válasza:
Én még nem váltam (szerencsére) de éltem már át olyan szakítást, ahol szerelmes voltam meg olyat is, amikor már kezdett átalakulni szerelemből mély emberi kötődésbe a dolog. Azt hiszem, ezen az utóbbin sokkal nehezebb volt túllépni. Olyan is volt, hogy eleve soha nem voltam szerelmes az illetőbe, csak kedveltem és megszoktam, hogy a társam, na az nem viselt meg egyáltalán.
10/11 anonim válasza:
Jah, nyomorék vagyok... Akkor nehezebb, csak nem olvastam vissza, bocs. (5. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!