Hogyan lépjek túl a gyülöleten, ha rá gondolok már rosszul vagyok?
a feltett kérdésemhez kapcsolódik a kérdésem
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Sajnos nem érzek mást,amint szóba kerül a párom öccse,mint megvetést és dühöt!
nem akarok gonosz lenni,túl akarok lépni ezen!
de holnap Anyósom megint haza akarja hozni a hétvégére a fiát,de én tartok tőle,hogy nem fog jól elsülni,miután a héten le kellett szedálniuk az orvosoknak,amiért erőszakos,agressziv volt a kórházi dolgozókkal!
attól félek ,hogy itthon még úgy sem lehet majd birni vele ,de Anyuka minden áron azt akarja,hogy én legyek a sofőr és én vezessek,de én már egy autóban sem tudok meglenni vele,mert a gyerek olyan ,mint egy időzitett bomba...félek,dühös vagyok és,ha rajtam múlna ott r.hadna meg!
de tudom ,hogy én nem vagyok ennyire rossz,és ebben kérem a segitségetek!!!
Muszáj megtenned, amit anyós kér? Muszáj egy fedél alatt lennetek?
Megértelek és nem hiszem, hogy rossz lennél. Ez természetes és jogos önvédelmi reakció a részedről.
A szeretet nem azt jelenti, hogy fel kell áldozd magad. És nem vagy rossz ember, ha erre nem vagy hajlandó.
Persze gyűlölni nem kell, de tiltakozni az ellen, hogy az ő negatív hatása töltse be az otthonotokat az ellen nagyon is kell.
Remélem,már azóta elköltöztél.Ha a biztonságotok múlik rajta,akkor időnként muszáj nemet mondani.
A kedves mama elfogult a fiával szemben.Ezt bizonyos mértékig meg lehet érteni,de ha a fiú ön-,és közveszélyes,akkor inkább előre kell okosnak lenni,mert utólag már hiába tudod,hogy mit kellett volna tenni.
skizofrénia és mély depresszió!
és a pillanat dönti el ,hogy mikor épp melyik jön nála felszinre!
nem költöztünk el,mert amig épitjük a házunkat addig minden pénz jól jön,igy maradt ez a megoldás!
én hálás vagyok Anyósnak amiért ekkora segitségünkre van,de a kisebbik fiával kapcsolatban nem tudok megbékélni!
2 hete itt volt a családom nyaralni,mindenki nagyon boldog volt,hogy végre eljutottak külföldre! csütörtökön érkeztek,anyós meg hazahozta a fiát péntektől hétföig!
végre lehetett volna egy normális hetünk,amikor Anyós is láthatja,hogy müködik 1normális család,erre hazahozta ezt a hülyét,aki nem mellesleg folyamatosan pásztázta a vele egy korban lévő hugomat!
A hugom meg alapban is tart az ilyen emberektől ,igy majdnem hazamentek elöbb,csak a rám való tekintettel maradtak,amikor ez kiderült az utolsó napon annyira szégyeltem a családom elött a párom öccsét és azóta érzem ezt a gyülöletet is!
végigolvastam az előző kérdést, és a rá érkezett válaszokat.
azt kell mondjam, te egy önző, de ami még rosszabb, primitív nőszemély vagy, nulla empátiával.
hihetetlen, miket írsz egy mentálisan beteg emberről!
szerinted ő direkt csinálja ezeket a dolgokat?
még szerencse hogy az állandó negatív ráhatásod mellett az anyukájának helyén van az esze és a szíve, és megpróbál segíteni rajta, mert ahogy írtad is, ha rajtad múlna, ott rohadna meg. csak hogy a te kis életed tökéletes legyen, mint egy tündérmese, és egy beteg ember ne zavarja a köreidet...
jobb is ha hazaköltözöl. mindenkinek jobb.
és ezekután csak azt kívánom, hogy nehogy egyszer a te életedben is történjen valami, ami mentáls beteggé tesz, vagy nehogy majd a gyereked is hasonló dolgoktól szenvedjen, mert még a végén megtapasztalod a másik oldalt is...
Huhhh kérdező, azért nem semmi vagy, egy beteg emberről így beszélsz, szégyelld magad!!!!
Egyébként szóról szóra mindent úgy gondolok, ahogyan a 14:25-ös válaszoló megírta, a szívemből szólt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!