Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek túl a gyülöleten...

Hogyan lépjek túl a gyülöleten, ha rá gondolok már rosszul vagyok?

Figyelt kérdés

a feltett kérdésemhez kapcsolódik a kérdésem

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Sajnos nem érzek mást,amint szóba kerül a párom öccse,mint megvetést és dühöt!

nem akarok gonosz lenni,túl akarok lépni ezen!

de holnap Anyósom megint haza akarja hozni a hétvégére a fiát,de én tartok tőle,hogy nem fog jól elsülni,miután a héten le kellett szedálniuk az orvosoknak,amiért erőszakos,agressziv volt a kórházi dolgozókkal!

attól félek ,hogy itthon még úgy sem lehet majd birni vele ,de Anyuka minden áron azt akarja,hogy én legyek a sofőr és én vezessek,de én már egy autóban sem tudok meglenni vele,mert a gyerek olyan ,mint egy időzitett bomba...félek,dühös vagyok és,ha rajtam múlna ott r.hadna meg!

de tudom ,hogy én nem vagyok ennyire rossz,és ebben kérem a segitségetek!!!

2012. aug. 30. 13:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
34%
Szóval azóta már kórhába került? Én tuti nem ülnék be vele egy autóba. Mi történt azóta?
2012. aug. 30. 13:48
 2/27 anonim ***** válasza:
48%

Muszáj megtenned, amit anyós kér? Muszáj egy fedél alatt lennetek?

Megértelek és nem hiszem, hogy rossz lennél. Ez természetes és jogos önvédelmi reakció a részedről.

A szeretet nem azt jelenti, hogy fel kell áldozd magad. És nem vagy rossz ember, ha erre nem vagy hajlandó.

Persze gyűlölni nem kell, de tiltakozni az ellen, hogy az ő negatív hatása töltse be az otthonotokat az ellen nagyon is kell.

2012. aug. 30. 13:48
 3/27 anonim ***** válasza:
48%

Remélem,már azóta elköltöztél.Ha a biztonságotok múlik rajta,akkor időnként muszáj nemet mondani.

A kedves mama elfogult a fiával szemben.Ezt bizonyos mértékig meg lehet érteni,de ha a fiú ön-,és közveszélyes,akkor inkább előre kell okosnak lenni,mert utólag már hiába tudod,hogy mit kellett volna tenni.

2012. aug. 30. 13:53
 4/27 anonim ***** válasza:
Megírnád mi lett a diagnózis?
2012. aug. 30. 13:56
 5/27 A kérdező kommentje:

skizofrénia és mély depresszió!

és a pillanat dönti el ,hogy mikor épp melyik jön nála felszinre!

nem költöztünk el,mert amig épitjük a házunkat addig minden pénz jól jön,igy maradt ez a megoldás!

én hálás vagyok Anyósnak amiért ekkora segitségünkre van,de a kisebbik fiával kapcsolatban nem tudok megbékélni!

2 hete itt volt a családom nyaralni,mindenki nagyon boldog volt,hogy végre eljutottak külföldre! csütörtökön érkeztek,anyós meg hazahozta a fiát péntektől hétföig!

végre lehetett volna egy normális hetünk,amikor Anyós is láthatja,hogy müködik 1normális család,erre hazahozta ezt a hülyét,aki nem mellesleg folyamatosan pásztázta a vele egy korban lévő hugomat!

A hugom meg alapban is tart az ilyen emberektől ,igy majdnem hazamentek elöbb,csak a rám való tekintettel maradtak,amikor ez kiderült az utolsó napon annyira szégyeltem a családom elött a párom öccsét és azóta érzem ezt a gyülöletet is!

2012. aug. 30. 14:12
 6/27 anonim ***** válasza:
50%
Tudod ki kockáztatná az életét ott. Menjetek el hétvégére valahova, ha nincs pénz szállodára akkor jó messze élő barátokat látogatni.
2012. aug. 30. 14:22
 7/27 anonim ***** válasza:
54%

végigolvastam az előző kérdést, és a rá érkezett válaszokat.

azt kell mondjam, te egy önző, de ami még rosszabb, primitív nőszemély vagy, nulla empátiával.

hihetetlen, miket írsz egy mentálisan beteg emberről!

szerinted ő direkt csinálja ezeket a dolgokat?

még szerencse hogy az állandó negatív ráhatásod mellett az anyukájának helyén van az esze és a szíve, és megpróbál segíteni rajta, mert ahogy írtad is, ha rajtad múlna, ott rohadna meg. csak hogy a te kis életed tökéletes legyen, mint egy tündérmese, és egy beteg ember ne zavarja a köreidet...

jobb is ha hazaköltözöl. mindenkinek jobb.

és ezekután csak azt kívánom, hogy nehogy egyszer a te életedben is történjen valami, ami mentáls beteggé tesz, vagy nehogy majd a gyereked is hasonló dolgoktól szenvedjen, mert még a végén megtapasztalod a másik oldalt is...

2012. aug. 30. 14:25
 8/27 anonim ***** válasza:
59%

Huhhh kérdező, azért nem semmi vagy, egy beteg emberről így beszélsz, szégyelld magad!!!!

Egyébként szóról szóra mindent úgy gondolok, ahogyan a 14:25-ös válaszoló megírta, a szívemből szólt!

2012. aug. 30. 14:29
 9/27 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó kettő sem teljesen józan eszű, az biztos... Őket kellene vele összezárni és akkor magyarázzanak!
2012. aug. 30. 14:41
 10/27 anonim ***** válasza:
41%
Hetes és nyolcas leírta a tutit!!! Hiába pontoztátok le, és engem is le lehet! A kérdező egy önző buta ember! Az ilyenek miatt nem értik meg és nem kezelik sokan a saját gyermeküket mert 'égő'! Egyet ne felejts el kedves kérdező: a te párod is hordozhat olyan géneket ami pedig ne adj isten a te gyermekedet betegíti meg! És akkor mi lesz? Lesz egy "hülye gyereked" aki még égő is??! Pfúj! Köpd szembe magad!!!
2012. aug. 30. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!