Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Túl sokat...

Mit csináljak? Túl sokat gondolok rá

Figyelt kérdés

Nagyon sokat játszottunk és nagyon szerettük egymást. Akik ismerték mindenki csak jó dolgokat mondott róla és azt mondták hogy én voltam a mindene (ez egy kicsit rosszul esik). Egyszer elment és nem jött vissza mert balesete volt, nem nagyon emlékszem rá hogy milyen volt mert kicsi voltam de néha előjönnek dolgok. Mostanában valamiért sokkal többet gondolok rá mint eddig és rossz kedvem van tőle. Néha elmegyek a sírjához és olyankor jobb, de nem sokkal. Mit csináljak?

16/F

2012. aug. 8. 18:50
 1/3 A kérdező kommentje:
Anyumról van szó :)
2012. aug. 8. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek is meghalt az anyukája,de ő 15 volt akkor.

A gyász sosem múlik el,néha mélyponton vagy,máskor pedig jobban érzed magad.DE van kiút!! Pszichológushoz menj el.Én is járok,egyéb okokból,és eleinte nem hittem,h bárki tud rajtam segíteni,de már 1 hónap után megváltozott a gondolkodásmódom.Teljesen újjászülettem mostanra.Nagyon nagyon sokat segít!!menj el!

2012. aug. 8. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, ne temesd el az érzést, ha úgy érzed sírd ki magad sokat segít. Mindenki máshogy dolgozza fel van aki szeret róla beszélni emlékeket felidézni fényképeket nézegetni, van aki egyáltalán nem beszél róla.
2012. aug. 8. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!