Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokat gondolok az exemre....

Sokat gondolok az exemre. Hogyan kellene kivernem a fejemből?

Figyelt kérdés

Van új kapcsolatom, szeretem is őt, de az exemet talán jobban szerettem. Én hagytam el hónapokkal ezelőtt, mert bennem volt a félelem, hogy megcsal és átver.

Neki is van új párja, boldognak látszanak, bár az élettársa már másfelé tekinget. Megtudtam, hogy babájuk lesz (bár nem tartják meg), rosszul érintett.

Tudom, hogy nem voltam boldog az exemmel, nem tudtam benne bízni, folyamatosan martuk egymást.

A mostani párommal minden rendben. Imád, a tenyerén hordoz. "Csak" az anyagi problémák miatt vannak kisebb viták, de amúgy minden oké.

Lelkifurdalásom van, mert nem szabadna az exemre gondolni. Tudom, hogy nem helyes amit teszek, de képtelen vagyok kiverni a fejemből. Az élettársát elég gyakran látom, és néha-néha az exemet is, ahogy elhajt mellettem autóval.

Szívesen szembeköpném magam, de még nem jöttem rá, hogyan tudnám ezt megvalósítani.

Segítség!!!

2012. márc. 16. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs megoldás, rosszul döntöttél,ez van.Ha a jelenlegit nem szereted,és nem is változik rövid időn belül, nem marad más,mint a búcsú.De vissza ne nézz,ne érdekeljen,mi van a régivel.
2012. márc. 16. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ex-szel sem működött, a mostani sem az igazi. szerintem jobban tennéd, ha egyedülállóként tiszta lappal indítanád az életedet.
2012. márc. 16. 14:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Szeretem a mostani párom.

Kb 2-3 hete kezdődtek a gondok. Azóta gondolok az exemre, előtte a hányinger kerülgetett ha láttam. :s

2012. márc. 18. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
van egy jó ötletem. bunkóval a bunkót üsd, majd rendbe teszi az agyad
2012. márc. 18. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!