21 éves vagyok és gyakorlaton vagyok a kórházba, most épp a szülészeten. Nagyon gáz hogy sokszor gondolok arra hogy milyen jó lenne egy kisbaba?
Én annyira szerettem ezt a közeget, hogy még önkéntesnek is visszamentem a szülészetre.
Szerintem teljesen normális.
Szerintem is normális,hogy így érzel!Bennem is szoktak felmerülni ilyen gondolatok,ha meglátok az utcán egy anyukát,aki a babájával sétál.Egy szülészeten,meg pláne normális,hogy ilyenekre gondolsz!:)
22/L
Én is voltam gyakorlaton szülészeten-gyerekosztályon!
Az első szülés után,amin mi is jelen lehettünk,szabályosan elsírtam magam!
Csodálatos érzés volt látni,ahogy megszületik egy kis élet!
Szinte egész nap kézről-kérze adtuk a babákat!
Mikor vége lett a gyakorlatnak,szintén könnyes szemmel léptem ki az osztályajtón!
Teljesen normális,hogy így érzel!
Szerintem is normális, én is sokszor érzem úgy, hogy lassan eljön ennek is az ideje. El is mosolyodom sokszor, ha babakocsis anyukát látok, ilyenkor mindig eszembe jut, hogy pár év és én is tologatom remélhetőleg már a babámat. :) Hatalmas öröm és boldogság lehet. :)
Azt is megfigyeltem magamon, hogy az idő előrehaladtával egyre együtt érzőbb vagyok a nagypocakos kismamákkal is. Egyre több barátnőm vállal már gyereket, ami nagyon fura, de csak még inkább beindítja az ösztönöket és a fantáziát, hogy hamarosan nekem is lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!