Hogyan lépjek túl a gyülöleten, ha rá gondolok már rosszul vagyok?
a feltett kérdésemhez kapcsolódik a kérdésem
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Sajnos nem érzek mást,amint szóba kerül a párom öccse,mint megvetést és dühöt!
nem akarok gonosz lenni,túl akarok lépni ezen!
de holnap Anyósom megint haza akarja hozni a hétvégére a fiát,de én tartok tőle,hogy nem fog jól elsülni,miután a héten le kellett szedálniuk az orvosoknak,amiért erőszakos,agressziv volt a kórházi dolgozókkal!
attól félek ,hogy itthon még úgy sem lehet majd birni vele ,de Anyuka minden áron azt akarja,hogy én legyek a sofőr és én vezessek,de én már egy autóban sem tudok meglenni vele,mert a gyerek olyan ,mint egy időzitett bomba...félek,dühös vagyok és,ha rajtam múlna ott r.hadna meg!
de tudom ,hogy én nem vagyok ennyire rossz,és ebben kérem a segitségetek!!!
Elöbb értünk haza,mivel Anyós kérésének eleget téve én menten vele és hoztuk haza!
Egész úton azt hallgattuk,hogy mennyire fél elaludni és fél az emberektől,hiába mondtuk neki,hogy nem kell félnie!
amint hazaértünk Anyós mondta neki,hogy üljünk le enni ,erre agresszióval reagált és én álltam közéjük,majdnem megtépte a saját anyát!
Azért engedik haza,hogy lássák,hogy hogyan viselkedik otthoni környezetben!
nem hiszem,hogy a stilusommal van baj,mert én mindenben mellettük álltam és segitettem,de szerintem ilyen szituációkban jogosan féltem magam és a szeretteimet!
aki élt már ilyen emberrel együtt ,annak el kellene gondolkoznia azon,hogy nem ilyen lekezelő hangnemben kellene engem kezelni,nem vagyok rossz ember,csak tanácstalan!
és hazudik ,aki azt mondja,hogy neki sosem fordult meg ilyen dolog a fejében és féltette az életét!
de nyugodtam dobáljatok rám szebbnél szebb jelzőket,attól ti sem lesztek jobb emberek!
Nyugi. Én már egyáltalán nem teszek fel kérdést a gyk-n, pláne itt a családi kapcsoaltokban. Mindenkire ráugranak és a stílusát meg a szókincsét kezdik el kritizálni, anélkül, hogy erre valóban okot szolgáltatna a kérdező.
Itt nem fogsz tudni a sok névtelennek megfelelni. Még akkor is kritizálnák a stílusodat, ha te magad lennél a néhai Teréz anya.
Köszönöm minden számomra hasznos válaszadónak,hogy próbálnak/próbáltak támogatni!
Nagyon jól tudom,hogy azok akik itt mocskolódtak sosem éltek együtt ilyen beteg emberrel,a negativ válaszadók csak azt látják,hogy bennem semmilyen emberséges érzés nincs!
Csak szeretném megosztani veletek,hogy mi is történt a mai napon :
ma hajnalban ment a párom dolgozni,este én bezártam az ajtót,mert rossz előérzetem volt,mikor reggel kinyitotta az ajtónkat az öccse itt toporgott az ajtó elött és azt hajtogatta,hogy fél tőlem,mert én rossz vagyok!
erre kellni hajnali 4kor nem annyira boldog érzés!
ezután folyamatosan azt kérdezgette,hogy megengedem e ,hogy netezhessen a saját gépén!
ma valami téveszméi vannak velem kapcsolatban,azt hiszi!
Anyós szerint nagyon szarul van és biztos kicsinálják szegény fiát a gyógyszerek,ezért amig itthon van úgy döntött,hogy nem adja be neki a minden napra előirt 5 tablettáját!
hiába próbáltam elmagyarázni neki,hogy a gyógyszerek tartják valahogy szintenen,végig sem hallgatott,folyamatosan csak panaszkodik,hogy ilyen meg olyan beteg a fia és neki csak meg kell szeretgetnie a fiát és majd rendbe jön!
most a fia azért nem jön ki a szobából,mert attól fél,ha kilép a küszöbön akkor meghal!
most mondjátok meg nekem kedves negativ hozzászólású emberek mit is kellene csinálnunk?!
a párom nemrég jött fel és mondta,hogy az öccse a nyakába borulva könyörgött,hogy ne bántsuk,attól fél,hogy mi csinálunk majd vele valamit!
és az emberek nem hiszik el ,hogy pillantaról pillanatra változik az ilyen embereknél minden!
a mai nap eseményeit azért irom le nektek,hogy ti is megértsétek a félelmeimet!
aki ezek után is szidna,kérem inkább ne irjon!
köszönöm,hogy irtál!
igazad lehet,amiért nem jól fejeztem ki magam az elején,de dühös voltam és vagyok is!
sajnos ilyen esetben az ember nem igazán tud úgy fogalmazni,hogy az mások számára érthető legyen!
Sajnos a helyzet nem javult Anyósnak köszönhetően ,aki nem adja be neki a gyógyszereit és amint most hallom épp forralt bort készit neki!
ilyenkor olyan szivesen kifutnék a világból,mikor értelmetlen emberek hülyeségeket csinálnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!