Hogyan lépjek túl a gyülöleten, ha rá gondolok már rosszul vagyok?
a feltett kérdésemhez kapcsolódik a kérdésem
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Sajnos nem érzek mást,amint szóba kerül a párom öccse,mint megvetést és dühöt!
nem akarok gonosz lenni,túl akarok lépni ezen!
de holnap Anyósom megint haza akarja hozni a hétvégére a fiát,de én tartok tőle,hogy nem fog jól elsülni,miután a héten le kellett szedálniuk az orvosoknak,amiért erőszakos,agressziv volt a kórházi dolgozókkal!
attól félek ,hogy itthon még úgy sem lehet majd birni vele ,de Anyuka minden áron azt akarja,hogy én legyek a sofőr és én vezessek,de én már egy autóban sem tudok meglenni vele,mert a gyerek olyan ,mint egy időzitett bomba...félek,dühös vagyok és,ha rajtam múlna ott r.hadna meg!
de tudom ,hogy én nem vagyok ennyire rossz,és ebben kérem a segitségetek!!!
Megértelek. Viszont a véleményem az, hogy nincs jogod beleszólni az ő és anyukája életében. Teljesen megalapozottak a félelmeid, viszont idézek tőled:
"nem költöztünk el,mert amig épitjük a házunkat addig minden pénz jól jön,igy maradt ez a megoldás"
szóval nehogymár a te pluszpénzed legyen a fontosabb egy anya számára
Azonnal költözz el szerintem. ha a pénz miatt te képes vagy erre, akkor undorító vagy...
elolvastam minden választ!
nem szoktam pontozgatni,igy ebben a kérdésben sem én teszem ,szóval legalább ezért ne szidjatok!
nem üres fejü buta liba vagyok,de szerintem minden jogom meg van,hogy féljek!
szándékosan nem irtam le a durvább eröszakos tetteit,aki nem élt ill. él ilyen emberrel annak fogalma sincs,hogy milyen érzés!
és nem Anyósomon élösködök,mert igenis adok/adunk a közösbe és ö ajánlotta fel,hogy addig is mig el nem készül a ház,maradjunk igy nem lesz egyedül és lesz társasága!
a párom elött nincs titkom és vele is megbeszéltem a feltett kérdésemet,őt is feszélyezi a testvére jelenléte!
természetesen az a magán véleményem volt,hogy én nem hoznám haza,mert közveszélyes!
Anyósnak sosem mondanék ilyet mivel tudom,hogy nagyon ki van bukva a fia miatt! a héten történtek miatt is napokig sirt!
mindig azt hitte,hogy majd jobb lesz,de egyre csak rosszabb lett!!!
lehet nyugodtan szidni...
és szerinted rajtad kívül senki nem élt még ilyen emberrel? arra nem gondoltál hogy pont az akadt ki a hozzáállásodon, aki pontosan tudja milyen rohadt dolog ez?
ez megint csak primitívségre vall.
tudod, ha valaki elesik, nem kell beledöngölni a földbe, nem magára hagyni/lemondani róla/ocsmányságokat nyafogni róla a neten, hanem segíteni kell neki felálni.
ez is csak intelligencia kérdése, de sajnos sok ember még egy mentális beteg szintjénél is lejjebb van, és mégis őket hívjuk egészségesnek.
miből gondolod,hogy én nem próbáltam segiteni?
mást sem csináltam közel 1 évig,mint próbáltam vele beszélni,segiteni,elvinni ide -oda,hogy felnyiljon a szeme!próbáltam rávenni,hogy menjen orvoshoz,azt is felajánlottam,hogy ott leszek minden orvosi vizsgálatánál!
és tudjátok mit kaptam cserébe töle,amiért segiteni akartam?!
segithettem leszedni a kezét Anyós nyakáról miután bekattant!
és szerintem aki tényleg élt ilyen emberrel együtt az nem lehord a sárga földig!
könyebb mindig azt bántani akinek kétségei vannak és tanácsra van szüksége!
Én egyszer adtam ki a szobát egy ilyen sérült nőnek. A testvére elkísérte és fizetett helyette. Bár láttam rajta, hogy nehéz eset lesz, de természetesen -egy esélyt mindenki megérdemel- szívesen fogadtam és próbáltam barátkozni vele.
Három hónap múlva könyörtelenül kitettem a szűrét.
Folyamatosan hazudozott, lopott, turkált a holmijaim között. Ivott és rámtört éjszaka közepén többször is. Sokszor üvöltött/nyögött/sikított/hörgött csak úgy, minden ok nélkül. Ilyenkor a hideg is kivert...
A testvéréék szegények mindenhogyan próbáltak tőle szabadulni (sokáig velük élt a szülők halála után), de már nem bírták. Miután én kiraktam mentek és kerestek neki másik albérletet, találtak is, de onnan is kirakták hamarosan.
Folyamatosan mindenki csak szenved körülötte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!