Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek végre túl ezen?
Figyelt kérdés
Elég sokáig voltunk együtt a párommal,már fél éve szakítottunk,közösen,mert úgy éreztük akkor,hogy nincs szerelem!1-2 hónapig jó volt minden,nem volt veszekedés,barátok maradtunk!Én közben rájöttem,még mindig csak őt szeretem,de ő felszabadultan élte az életét,ezért nem mondtam el mit érzek.Mikor úgy éreztem végre kezdek túl lenni rajta és tényleg csak barát,ő rájött,hogy szeret és azt mondta visszaszerez bármi áron!Mivel nem volt éppen szent a kapcsolatunk alatt,én elmondtam,hogy mi lenne a legfontosabb változás,ami nekem nagyon számítana (mivel már családot terveztünk és komolyan gondoltuk,nem mehetett minden úgy,mint egy 2 hónapja tartó tini kapcsolatban!).Vártam,hogy majd alakul valami.Szinte csak a szavakat hallottam,hogy vissza akar és fog kapni!Még továbbra is szerettem és reménykedtem,hogy sikerül megoldanunk.Barátok maradtunk,sokat beszélgettünk és lassan építettünk újra mindent,néha volt csók is,olyan,mint először.Gondoltam az után majd biztos fog valami érdemleges is történni.De nem így volt!Most egy hete már alakul neki valami csaj és ez iszonyatosan fáj.Az is,hogy azt mondta már régen nem tekint rám nőként,és már nem fog loholni utánam!A lánnyal nagyon összemelegedett és ez szörnyű érzés!Olyan,mint fél évvel ezelőtt!Tudom én is hibáztam...de nem bírom elfelejteni és minden egyes pillanatban fáj,ami történik.Féltékeny vagyok a lányra és arra,hogy majd ő lesz vele boldog!Azt mondta szeret még szerelemmel...aztán pár nap alatt ez a szerelem hirtelen elmúlt,mikor feltűnt egy másik lány!Azt hiszem nem engem akart visszakapni,csak kellett neki valaki,hogy ne legyen egyedül!
Én szintén fél éve nem tudok túllépni a volt barátnőmön.Én is vissza akartam szerezni de nem jött össze és elég sokat is szenvedtem miatta,sajnos nálunk nem volt kellemes a búcsú ami azóta is zavar,még csak egy puszi sem volt.De lassan helyre jön az életem nélküle is,próbálj nem gondolni rá és neked is menni fog hidd el.
2012. ápr. 9. 22:19
2/13 A kérdező kommentje:
Holnap küldöm neki az utolsó levelet!Azzal lezárok mindent,mert így is eléggé fáj!Azt akarja legyen a barátja...nem szeretnék az új kapcsolatához asszisztálni!Főleg,mert tudom milyen az a lány...mégis már jobban meg van becsülve,mint én voltam évekkel később,aki mindig mellette állt és kihúzta a ganéból!
2012. ápr. 9. 22:23
3/13 anonim válasza:
Ez nagyon ismerős :) Én meg egy olyan kapcsolatból húztam ki amiben öngyilkossági hajlamai lettek elég durván,de olyat h köszönöm vagy valami nem ismer.Nem érdemelnek meg minket,de majd fognak még ők is szenvedni :)
2012. ápr. 9. 22:26
4/13 A kérdező kommentje:
Utálom,hogy amíg én szenvedek más mindig boldogan éli az életét!Mit sem törődve azzal,hogy fájdalmat okoz másnak!
2012. ápr. 9. 22:29
5/13 anonim válasza:
Később majd fordul a kocka :)
2012. ápr. 9. 22:34
6/13 anonim válasza:
Szerintem arra voltál jó,hogy a szakítás utáni időszakot megkönnyítsed számára,ő lehet hogy legbelül lassan kezdett tőled eltávolodni tudatosan.Ő jobban lett,te meg szarabbul.Minden kapcsolatot megszakítanék vele,nem állnék vele szóba.
2012. ápr. 9. 22:35
7/13 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy ha majd tönkre megy ez az új kapcsolata,megkeres!Én már boldogan fogok élni egy olyan férfival,aki megérdemel engem!És majd miattam fog szenvedni!És sosem fog elfelejteni!Ahányszor rám gondol majd az jut az eszébe,hogy hogyan szúrhatta el ennyire!És mindig kicsordul egy könny csepp a szeméből!
2012. ápr. 9. 22:45
8/13 A kérdező kommentje:
22:35-ös Ezt rólam is el lehet mondani,hiszen a sok rossz dolog ellenére valami mellette tartott,azért voltunk "barátok"!Vártam,hogy jobb lesz nekem is!Ő akkor szenvedett,de nem mentem vissza hozzá,mert ő eldobott és nem hiszem,hogy azonnal térdre kellett volna borulnom,mert ő mégis csak szeret!Ezért vártam,hogy bebizonyítja,hogy tényleg engem akar!
Csak azt érzem,hogy azért akart visszakapni,mert nem volt más!
2012. ápr. 9. 22:48
9/13 anonim válasza:
Szomorú, de ezek sajnos ilyenek. Én sem értem igazából, hogy nem volt tisztába az érzéseivel, és azért mondta, hogy szeret, még 1 héttal az új csaj előtt is, vagy mert úgy is gondolta. Persze akkor nem volt szerelem, hiszen azt nem mulasztja el semmi sem. Előtte lévő héten azt mondta, mindent megtesz, hogy én boldog legyek, és küzdeni fog, hiszen 2 hónapot kibír még az összeköltözésig (távkapcs), aztán a következő héten már azt mondta, hogy nem kellek, nem szeret már, és ott is volt az új csaj. Kész vicc :DD 1000x jobbat érdemlünk, ne hagyd, hogy lelkiszemetes legyél. Szakíts meg vele minden kapcsolatot, és elegánsan küldd el a búsba.
Én epekedve várom, hogy rájöjjön, hogy mindent elcseszett, és könyörögjön, hogy fogadjam vissza : ) Biztos, hogy visszakap mindent, amit az utóbbi 1 hónapba kaptam, és meg is érdemli.
2012. ápr. 9. 22:55
10/13 A kérdező kommentje:
Félek,mert tudom,hogy még ennél is jobban fog fájni,ha már végleg mindennek vége!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!