Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit lépjek? (Nagy korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit lépjek? (Nagy korkülönbség).

Figyelt kérdés

Apámnak régen volt egy munkatársa, aki később a családunk barátja lett és gyakran összejártunk, nevezzük B-nek. Én totál bele voltam zúgva. Akkor 14 voltam, ő meg 33. Persze nem tudott róla, senkinek nem mondtam el. Elég sokat átjárt hozzánk és jókat lehetett vele dumálni filmekről és hozott nekem olvasnivalókat (szeretjük a könyveket). Ő mindig úgy tartotta, hogy érettebb vagyok a koromnál, de természetesen soha nem voltak hátsó szándékai!

Egy napon, 9 évvel ezelőtt, munkát kapott Franciaországban és lelépett. Ritkán hallottam róla, sokáig sírtam, hogy nem látom többé. Egy nap megtudtam, hogy megnősült és tovább akartam lépni. 18 évesen megismertem egy srácot, aki nagyon tetszett, de végül nem lett a dologból semmi, mert rájöttem, hogy több lányt szédített egyszerre. Azóta sem érdeklődtem senki iránt komolyan... Ciki vagy sem, még szűz vagyok.

Idén januárban B hazaköltözött Magyarországra, mert tavaly nyáron meghalt a felesége (rákos volt) és nem bírt ottmaradni. Felkeresett minket is és újra találkoztam vele. Megint belezúgtam! Én most 23 vagyok ő meg 42, bár 5 évet simán letagadhatna. :) Úgy érzem, hogy egész életemben rá vártam. Ugyanúgy, mint régen, ma is órákon át tudunk beszélgetni, csak sokkal komolyabb témákról. Már nem úgy kezel, mint egy gyereket és néha úgy érzem, mintha vonzódna hozzám, de nem kezdeményez. Én meg nem akarom erőltetni, hiszen óriási trauma érte. De az utóbbi 2 hónapban már olyan mint régen, jó a kedve és gyakran elmegyünk együtt moziba, étterembe, stb. Bár soha nem mondjuk konkrétan, hogy ezek randik, inkább olyan baráti talik, vagy legalább is ő annak tartja őket szerintem... :/

Nem tudom, mit tegyek. Engem egyátalán nem zavar a korkülönbség, de lehet, hogy őt zavarná. Nagyon szeretem őt, és ő az egyetlen férfi, akire ha gondolok, felizgulok. Nem a szex miatt akarom őt, vagy azért, hogy a felesége legyek, egyszerűen csak meg akarom próbálni hogy tudnánk-e szeretni egymást és együttélni. És ha esetleg kiderülne, hogy nem, akkor lehet, hogy túl tudnék lépni ezen a plátói szerelmen! Ha pedig igen, akkor valóra válna az álmom. :) Mi legyen most, mit lépjek? Elmondjam neki, hogy szeretem?

2012. márc. 24. 06:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el!

Ha nagyon feszélyez a dolog, akkor esetleg egy szórakozós estén, pár pohár ital után, viccelődve. Úgy ha nagyon akar, akkor kínosabb jelenet nélkül ki tud térni. Te pedig akkor tudod, hogy ő másképp gondolja.

De szerintem mindenképp érdemes megpróbálnod!

Azt viszont már magaddal kell megbeszélned, hogy ez neked mennyire jó. És mennyire lesz jó 10, vagy 20 év múlva.

Amúgy láttam már nagyon jó kapcsolatot nagyobb korkülönbséggel is.

2012. márc. 24. 07:10
 2/21 anonim ***** válasza:
75%
szerintem a kor nem biztos hogy baj. nem kell elmondani hogy szereted, de megteheted, vagy csak küld jeleket, kezdeményezz.
2012. márc. 24. 07:14
 3/21 anonim ***** válasza:

Az én véleményem szerint már ez azért elég nagy korkülönbség. Lehet hogy most még jól alakulnának a dolgok, de mi lesz később.

De az érzéseidet meg csak te ismered, azok alapján amiket leírtál, úgy viszont lehet mégiscsak el kellene mondanod neki. Próbáld meg! :)

2012. márc. 24. 07:18
 4/21 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elmondanám neki. Mivel hosszú évek óta rá vársz, kicsit hülyén jönne ki, hogy most hirtelen elkezdesz vele flörtölgetni. Legalábbis szerintem.

Ha nem is szeret viszont, akkor is legalább tisztázod, és tovább tudsz lépni. Ha meg ő is szeret, csak nem mert lépni (végülis idősebb nálad, apád barátja, relatív friss özvegy), akkor megbeszélhetitek, hogy hogyan tovább.

2012. márc. 24. 07:45
 5/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a bátorítást. :) Összeszedem magam és holnap beszélek vele, amikor talizunk. Szerintem ma nem fogok tudni aludni. x_x De én is úgy vagyok vele, hogy ha nem is jön össze a dolog, legalább tisztázzuk és talán könnyebben esélyt adok másoknak, ha tudom, hogy vele soha nem lehet semmi...
2012. márc. 24. 09:17
 6/21 anonim ***** válasza:

Én is 14 évesen ismertem meg a jelenlegi barátomat, ő akkor 29 volt.

Most így 13 év után is azt kell mondjam, hogy nagyon jól választottam. Jól teszed, hogy bevallod neki az érzéseid, én legalábbis jól jártam vele :)

A szerelemben a kor nem számít, a környezetemben nem egy beszólás (ismerősök részéről) érkezett, amit muszáj voltunk túllépni, mert tudtunk, hogy ez szerelem. Szóval ha netalántán veled is ez történne, tanuld meg kezelni :)

Sok szerencsét neked, írd meg, hogy hogy fogadta a bejelntésed! :)

2012. márc. 24. 09:37
 7/21 anonim ***** válasza:

Szerintem is mondd el! Gondolj bele- lehet, hogy csak azért nem kezdeményez, mert attól tart, Te mit reagálnál, aztán egy nap egy másik nőt látnál az oldalán... Az nem lenne jó.

Kérlek írd ide, vagy privátban, hogy mi volt!! Nagyon érdekel!! :D

2012. márc. 24. 11:59
 8/21 anonim ***** válasza:
*privátba :)
2012. márc. 24. 11:59
 9/21 anonim ***** válasza:
szerintem se kell seperc megmondani, főleg, ha nem feltétlen házasságot tervezel vele... de mindenképp mutass egyértelmű jeleket felé, simíts végig a combját, arcát, kezét, nézz mélyen a szemébe, helyezkedj hozzá közel.. aztán csak veszi az adást. :) hajrá!
2012. márc. 24. 14:33
 10/21 Morzsa ***** válasza:
A baráti társaságomban az egyik pár között is annyi a korkülönbség,mint közöttetek.Náluk szerelem volt első látásra.Annak idején érettségizett a lány amikor megismerkedtek.6 hónap elteltével eljegyezte a lányt,és rá 1 évre elvette feleségül.Most van egy 6 hónapos kisfiuk.A lány még szűz volt,mikor összejöttek.A mai napig látszik rajtuk,hogy szeretik egymást.Annak idején a lány szülei azt mondták,ha mégsem jön össze,akkor majd elválnak.
2012. márc. 24. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!