Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit lépjek? (Nagy korkülö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit lépjek? (Nagy korkülönbség).

Figyelt kérdés

Apámnak régen volt egy munkatársa, aki később a családunk barátja lett és gyakran összejártunk, nevezzük B-nek. Én totál bele voltam zúgva. Akkor 14 voltam, ő meg 33. Persze nem tudott róla, senkinek nem mondtam el. Elég sokat átjárt hozzánk és jókat lehetett vele dumálni filmekről és hozott nekem olvasnivalókat (szeretjük a könyveket). Ő mindig úgy tartotta, hogy érettebb vagyok a koromnál, de természetesen soha nem voltak hátsó szándékai!

Egy napon, 9 évvel ezelőtt, munkát kapott Franciaországban és lelépett. Ritkán hallottam róla, sokáig sírtam, hogy nem látom többé. Egy nap megtudtam, hogy megnősült és tovább akartam lépni. 18 évesen megismertem egy srácot, aki nagyon tetszett, de végül nem lett a dologból semmi, mert rájöttem, hogy több lányt szédített egyszerre. Azóta sem érdeklődtem senki iránt komolyan... Ciki vagy sem, még szűz vagyok.

Idén januárban B hazaköltözött Magyarországra, mert tavaly nyáron meghalt a felesége (rákos volt) és nem bírt ottmaradni. Felkeresett minket is és újra találkoztam vele. Megint belezúgtam! Én most 23 vagyok ő meg 42, bár 5 évet simán letagadhatna. :) Úgy érzem, hogy egész életemben rá vártam. Ugyanúgy, mint régen, ma is órákon át tudunk beszélgetni, csak sokkal komolyabb témákról. Már nem úgy kezel, mint egy gyereket és néha úgy érzem, mintha vonzódna hozzám, de nem kezdeményez. Én meg nem akarom erőltetni, hiszen óriási trauma érte. De az utóbbi 2 hónapban már olyan mint régen, jó a kedve és gyakran elmegyünk együtt moziba, étterembe, stb. Bár soha nem mondjuk konkrétan, hogy ezek randik, inkább olyan baráti talik, vagy legalább is ő annak tartja őket szerintem... :/

Nem tudom, mit tegyek. Engem egyátalán nem zavar a korkülönbség, de lehet, hogy őt zavarná. Nagyon szeretem őt, és ő az egyetlen férfi, akire ha gondolok, felizgulok. Nem a szex miatt akarom őt, vagy azért, hogy a felesége legyek, egyszerűen csak meg akarom próbálni hogy tudnánk-e szeretni egymást és együttélni. És ha esetleg kiderülne, hogy nem, akkor lehet, hogy túl tudnék lépni ezen a plátói szerelmen! Ha pedig igen, akkor valóra válna az álmom. :) Mi legyen most, mit lépjek? Elmondjam neki, hogy szeretem?

2012. márc. 24. 06:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

légyszi írd már le mi volt!

ha nem szeretnéd itt, akkor privátban, köszi!!

2012. márc. 24. 19:11
 12/21 anonim ***** válasza:
igen, légysz!!! :)
2012. márc. 24. 20:51
 13/21 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne! :)
2012. márc. 24. 21:29
 14/21 A kérdező kommentje:
Hűha, nem számítottam ekkora érdeklődésre! :D Holnap találkozunk és minden eldől. Délután majd megírom, mi volt. De ma már telefonon kiszúrta, hogy más a hangom! Ettől még jobban izgulok... Csak tudjak aludni ma éjjel, nem akarok karikás szemeket. :(
2012. márc. 24. 22:16
 15/21 anonim ***** válasza:
oké, várjuk :))
2012. márc. 25. 12:54
 16/21 A kérdező kommentje:

Most értem haza! Nagyon izgultam, de bevallottam B-nek, amit érzek és nem is tűnt meglepettnek! Azt mondta, hogy az utóbbi időben egyre többet gondol rám és érez valamit irántam, de neki nagyon fura ez az egész, mert kislány korom óta ismer. Csak pár hónapja szembesült a ténnyel, hogy az évek során felnőtt nővé váltam, és még szoknia kell, hogy máshogy viszonyolunk egymáshoz. :) Maga a korkülönbség azért nem zavarja, mert érettebb vagyok a koromnál (a gondolkodásmódom) és rengeteg közös témánk van. Megbeszéltük, hogy gyakrabban találkozunk és romantikusabb programokat is betervezünk, aztán meglátjuk, mi lesz. Ez így fair szerintem. Legalább esélyt adunk magunknak. :) Nagyon megnyugtatott a válaszával! Őszinte volt amit mondott, üres ígéretek nélkül. Azt is mondta, hogy nekem köszönheti, hogy könnyebben túljutott a gyászon és tovább tud lépni, mert jól érzi magát velem. :) Ez hihetetlenül boldoggá tett!

A tali után elmentem a szüleimhez megbeszélni a dolgokat. Azt mondták, feltűnt nekik, hogy valami alakulgat köztünk, mert egyre gyakrabban találkozgatunk. Apum azt mondta, ha másról lenne szó, akkor a helyzet is más lenne, de tudja, hogy B nem használna ki, ezért nem ellenzi a kapcsolatunkat. :D Én jobban meg voltam lepődve, mint ők! x)

Fáradt vagyok, az izgalomtól alig tudtam aludni múlt éjjel. Most úgy érzem, hogy valamikor véletlenül elaludtam és ez az egész csak egy álom. :( De remélem nem az, mert nagyon-nagyon boldog vagyok!!! Így ismeretlenül is sok erőt adtatok nekem, jól jött a bíztatás! :) Köszönöm mindenkinek és sok sikert kívánok azoknak, akik hasonló helyzetben vannak!

2012. márc. 25. 16:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Nahát, nagyon örülök nektek!!! :) Sok-sok boldogságot kívánok!
2012. márc. 25. 17:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez jó hír, örülök neki. Sok boldogságot!
2012. márc. 25. 19:01
 19/21 anonim válasza:
Ne tudd meg, milyen irigy vagyok....... A leírás alapján igazi úriember a szerelmed. Bárcsak találnék egy ilyet... :( Sok boldogságot nektek! 26/L.
2012. márc. 26. 07:17
 20/21 Morzsa ***** válasza:
Gratulálok nektek!Legyetek boldogok!
2012. márc. 26. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!