Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed 10 év korkülönbségről a nő javára?
Nem a szokásos "Ha jól megvagytok, akkor ne foglalkozz ezzel." típusú válaszokra lennék kíváncsi, hanem hogy neked, személy szerint mi a véleményed róla. Belekezdenél-e ilyen kapcsolatba? Ha nem, miért? (23/F)
(Válaszotok semmilyen formában nem befolyásolja a kapcsolatunk kimenetelét, csak a kíváncsiság ihlette a kérdésemet.)
Ha lehet korodat és nemedet is tüntesd fel.
Előre is köszönöm a válaszokat!
További kellemes Gy.K.-zást!
"nő javára"
Azt hittem ebből kiderül...
Igen, a nő 10 évvel idősebb.
21:09
Csak a jelenlegi családi állapotod miatt mennél bele?
21:10
A plusz évek plusz élettapasztalattal is járnak, szóval igen, javára. Ezek szerint te nem. Pontosabb választ tudsz adni erre?
Kössz mindkettőtöknek.
Én nő vagyok, és személy szerint nem járnék 10 évvel fiatalabb fiúval, mert:
1.: Az a mai magyar törvények szerint pedofíliának számítana, amit - szerintem kevés - börtönnel büntetnek - mivel a srác még csak 12 lenne. :)
2.: Mindig idősebb pasikkal jártam, és a szüleim nem tiltották. Az én korombeli pasik inkább hasonlítanak egy kakadu és egy páva keresztezésére, mint egy férfira...TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!
3.: Ha mondjuk lennék 35 éves, és a pasim lenne 25, biztos vagyok benne, hogy anyáskodnék felette.
22/L
Ahham... értem, köszi.
1. LOL :D
2. Igen, értem, az a megszokott, "elfogadott" inkább.
3. Anyáskodnál? Arra ott az utód. Vagy 35 évesen még nem szeretnél?
lehagytam az előzőről:
Na én biztos nem olyan vagyok, mint az általad említett "állatfaj" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!