Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményed 10 év korkülön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed 10 év korkülönbségről a nő javára?

Figyelt kérdés

Nem a szokásos "Ha jól megvagytok, akkor ne foglalkozz ezzel." típusú válaszokra lennék kíváncsi, hanem hogy neked, személy szerint mi a véleményed róla. Belekezdenél-e ilyen kapcsolatba? Ha nem, miért? (23/F)

(Válaszotok semmilyen formában nem befolyásolja a kapcsolatunk kimenetelét, csak a kíváncsiság ihlette a kérdésemet.)

Ha lehet korodat és nemedet is tüntesd fel.

Előre is köszönöm a válaszokat!

További kellemes Gy.K.-zást!

2012. márc. 20. 20:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
10 év pluszban vagy minuszban?Idősebb vagy fiatalabb?
2012. márc. 20. 21:04
 2/15 A kérdező kommentje:

"nő javára"

Azt hittem ebből kiderül...

Igen, a nő 10 évvel idősebb.

2012. márc. 20. 21:06
 3/15 anonim ***** válasza:
72%
én belemennék.Most a jelenlegi családi állapotomat nézve
2012. márc. 20. 21:09
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
gondoltuk hogy mivel a "javára" az általában pozitív jelző, márpedig ha valaki öregszik akkor az nem jó, a nő a fiatalabb. :)
2012. márc. 20. 21:10
 5/15 A kérdező kommentje:

21:09

Csak a jelenlegi családi állapotod miatt mennél bele?

21:10

A plusz évek plusz élettapasztalattal is járnak, szóval igen, javára. Ezek szerint te nem. Pontosabb választ tudsz adni erre?

Kössz mindkettőtöknek.

2012. márc. 20. 21:16
 6/15 anonim ***** válasza:
Igen.Akkor könnyebb lenne az életem
2012. márc. 20. 21:19
 7/15 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, és személy szerint nem járnék 10 évvel fiatalabb fiúval, mert:

1.: Az a mai magyar törvények szerint pedofíliának számítana, amit - szerintem kevés - börtönnel büntetnek - mivel a srác még csak 12 lenne. :)

2.: Mindig idősebb pasikkal jártam, és a szüleim nem tiltották. Az én korombeli pasik inkább hasonlítanak egy kakadu és egy páva keresztezésére, mint egy férfira...TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!

3.: Ha mondjuk lennék 35 éves, és a pasim lenne 25, biztos vagyok benne, hogy anyáskodnék felette.

22/L

2012. márc. 20. 21:21
 8/15 A kérdező kommentje:

Ahham... értem, köszi.

1. LOL :D

2. Igen, értem, az a megszokott, "elfogadott" inkább.

3. Anyáskodnál? Arra ott az utód. Vagy 35 évesen még nem szeretnél?

2012. márc. 20. 21:27
 9/15 A kérdező kommentje:

lehagytam az előzőről:

Na én biztos nem olyan vagyok, mint az általad említett "állatfaj" :)

2012. márc. 20. 21:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Eggyertelmuen a no es a srac szemelyisegetol fugg. Atto lhogy mindketten mire vagysznak es hogy az eletviteluk, lehetosegeik, vagyaik megfelelnek-e egymasnak. Persze tobb problema felmerulhet, vagy inkompatibilitas mint ket hasonlo evu szemelynel. Nekem volt egy kedvesem aki 16 evvel volt idosebb mint en, 1 gyermekkel, es sajnos mar nem akart tobb gyermeket szulni (41 eves volt). Valahol hoszu tavon nem maradhattam vele hisz en csaladot, utodokat, gyermeket akarok. De vegul is nem ezert szakitottunk... Teljesen mas ok miatt. Mint szemelyiseg nem felelt meg, viselkedesben, gondolkodasban.
2012. márc. 21. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!