Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a korkülönbségről?

Figyelt kérdés

Az elfogadottabb, ha a pasi az idősebb. És ha a lány 30 és a srác 25?!A pasikat ez zavarja, vagy épp ellenkezőleg?

Kinek mi a véleménye?

2012. febr. 16. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyban függ a két fél hozzáállásán. Egy korához képest érettebb pasi esetében simán elképzelhető.
2012. febr. 16. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne mondjátok,hogy elfogadott, ha a férfi idősebb. 1-2 évnél még igen, de ha sokkal idősebb párom van, akkor a boldogtalan szinglik úgy húzzák a szájukat, hogy öröm nézni.

Na nem mintha érdekelnének ezek a megkeseredettek, de attól még nem elfogadott.

Ez amit te írsz kérdező a két félen múlik, de ugyanúgy érvényes rá, amit mondtam. Közöttük egyébként szakadék is van általában, persze az említett két fél között nem biztos, de én elég sokat vagyok 25 éves srácok társaságában, és ég és a föld és 30 éves nőhöz képest. Azért 30 évesen már igencsak úgy érezheti lassan családot akar, de egy mai 25 éves már nem biztos.

2012. febr. 16. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Nos én 20 évesen csak a korosztályomhoz vonzódtam és így láttam természetesnek és helyesnek, most harminc vagyok és most is 20-as barátnőm van ezért aztán elnézhető a korkülönbség. Valamint remélem 30 év múlva már odáig fajul a liberalizmus hogy nem lesz gond ha akkor is 20-as barátnőt tartok mert a francnak sem fog kelleni egy aszott vén banya :D Semmi gond a korkülönbséggel.
2012. febr. 16. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkinek teljesen más a véleménye.Ezért nem szeretem azt amikor egyes fiúk,lányok kiírják,hogy Szerintetek túl idős hozzám?Vagy túl fiatal vagyok hozzá?...mindenkinek más a véleménye,ezt maga kell eldöntse az aki az adott helyzetben van,szerintem.Azt azért mindenki tudja,hogy menni a normális,azért annyira senki se süllyed a föld alá,hogy 20.évesen 55.évessel kavarjon.2-6.ig való korkülönbség elfogadható.
2012. febr. 16. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!