Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a korkülönbségről?
Figyelt kérdés
Én 17 vagyok, ő 26. Igazából még nincs köztünk semmi, és lehet, hogy nem is lenne, mert a családunk egy közeli barátja. Csak felvetődött bennem, hogy ez a kilenc év korkülönbség valóban olyan sok e?2012. jan. 3. 12:14
2/8 A kérdező kommentje:
én vagyok a lány és ő a fiú:D
2012. jan. 3. 12:16
3/8 anonim válasza:
Hát figyelj ha neked nem gond, akkor ne más véleményére adj, de véleményem szerint egy 26 éves férfinak mások az igényei már mint neked.
4/8 anonim válasza:
Ebben a felállásban sok a 9 év.De mondjuk ha a lány 22 a férfi 31,az már nem olyan vésze..ne mindegy,hogy mikor jönnek össze..
5/8 anonim válasza:
10 év múlva nem sokat számít, hát most tényleg kicsit külön világot gondolok nektek, - de hát példa mindenre van
6/8 anonim válasza:
Nekem is egy 10 évvel idősebb férfire fáj a fogam de nagyon. Amúgy mamám tatám között 10 , egyik keresztanyám és keresztapám között meg 9 és köszönik jól vannak :)
7/8 anonim válasza:
köztünk is 9 év van, de én 23 voltam, mikor összejöttünk.
magát a korkülönbséget nem tartom soknak, viszont a konkrét helyzetben én sem tartom ideálisnak.
8/8 anonim válasza:
A szerelem vak és kortalan!
Persze a lány szerintem ne legyen kiskorú, más nem igazán számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!