Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a nagy korkülönbségről egy párkapcsolatban? Én 21, a barátom 29! Szerintetek sok?
az semmi
ennél a 17 , 13 is több
na aztán ott a 25, 14 -es kérdező
szerintem nincs vele semmi baj,ez csak 8év és nem mindegy,hogy ki mennyi idős egy kapcsolatban,az utolsó válaszolónál érthető,hogy 20évesen nem kezdene ennyivel fiatalabb lánnyal,szerintem a ti esetetekben ez teljesen ok.
21/L
egyáltalán nem sok.ha jól működik a kapcsolat,akkor nem számít a kor.később sem.
a barátommal köztünk 15 év van,nagyon szeretjük egymást,és mindent meg tudunk beszélni egymással.
Szerintem se fontos a kor! A lényeg, hogy jól kijöjjenek, szeressék egymást és kész. Nálunk 4 és fél év van(Mellesleg egyáltalán nem látszik) Én 25, ő 21 Én vagyok a lány.
Szóval egyáltalán nem sok.
15:47
Még szép, hogy nem kezdenék ennyivel fiatalabb lánnyal... De 29 évesen sem kezdenék 21-22 éves lányokkal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!