Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed 10 év korkülönbségről a nő javára?
Nem a szokásos "Ha jól megvagytok, akkor ne foglalkozz ezzel." típusú válaszokra lennék kíváncsi, hanem hogy neked, személy szerint mi a véleményed róla. Belekezdenél-e ilyen kapcsolatba? Ha nem, miért? (23/F)
(Válaszotok semmilyen formában nem befolyásolja a kapcsolatunk kimenetelét, csak a kíváncsiság ihlette a kérdésemet.)
Ha lehet korodat és nemedet is tüntesd fel.
Előre is köszönöm a válaszokat!
További kellemes Gy.K.-zást!
Szerintem inkább személyiségfüggő és nem korfüggő egy kapcsolat.
Ismerek komolyabb gondolkodású 23 körüli fiúkat, van akit el tudnék képzelni magam mellett, mert olyan tulajdonságai vannak, amelyek számomra vonzók, nem mellesleg udvarol is rendesen, szóval még lehet, hogy lesz belőle valami, ja és a szexben biztosan lelkesek, kezdeményezők, ez is fontos..... Nem költöznék össze, tehát ragaszkodnék a külön lakáshoz, de szabadidőmben szívesen lennék vele, hosszú távon ez nem működhet, de 1-2 év biztosan. Szóval én belekezdenék, ha felvállal, tehát azért ne mindig titokban találkozzunk.
N/30<
#11-el teljesen egyetértek.
Nekem volt is részem ilyen kapcsolatban, és amíg tartott nagyon jól éreztük benne magunkat.
Köszönöm a válaszaitokat. Kicsit elszomorít, hogy 1-2 évet jósoltok :(
Remélem nem így lesz!
Ahham...!
Értem már az okfejtésed lényegét!
Köszönöm a választ, jó kívánságodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!