Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit lépjek? (Nagy korkülönbség).
Apámnak régen volt egy munkatársa, aki később a családunk barátja lett és gyakran összejártunk, nevezzük B-nek. Én totál bele voltam zúgva. Akkor 14 voltam, ő meg 33. Persze nem tudott róla, senkinek nem mondtam el. Elég sokat átjárt hozzánk és jókat lehetett vele dumálni filmekről és hozott nekem olvasnivalókat (szeretjük a könyveket). Ő mindig úgy tartotta, hogy érettebb vagyok a koromnál, de természetesen soha nem voltak hátsó szándékai!
Egy napon, 9 évvel ezelőtt, munkát kapott Franciaországban és lelépett. Ritkán hallottam róla, sokáig sírtam, hogy nem látom többé. Egy nap megtudtam, hogy megnősült és tovább akartam lépni. 18 évesen megismertem egy srácot, aki nagyon tetszett, de végül nem lett a dologból semmi, mert rájöttem, hogy több lányt szédített egyszerre. Azóta sem érdeklődtem senki iránt komolyan... Ciki vagy sem, még szűz vagyok.
Idén januárban B hazaköltözött Magyarországra, mert tavaly nyáron meghalt a felesége (rákos volt) és nem bírt ottmaradni. Felkeresett minket is és újra találkoztam vele. Megint belezúgtam! Én most 23 vagyok ő meg 42, bár 5 évet simán letagadhatna. :) Úgy érzem, hogy egész életemben rá vártam. Ugyanúgy, mint régen, ma is órákon át tudunk beszélgetni, csak sokkal komolyabb témákról. Már nem úgy kezel, mint egy gyereket és néha úgy érzem, mintha vonzódna hozzám, de nem kezdeményez. Én meg nem akarom erőltetni, hiszen óriási trauma érte. De az utóbbi 2 hónapban már olyan mint régen, jó a kedve és gyakran elmegyünk együtt moziba, étterembe, stb. Bár soha nem mondjuk konkrétan, hogy ezek randik, inkább olyan baráti talik, vagy legalább is ő annak tartja őket szerintem... :/
Nem tudom, mit tegyek. Engem egyátalán nem zavar a korkülönbség, de lehet, hogy őt zavarná. Nagyon szeretem őt, és ő az egyetlen férfi, akire ha gondolok, felizgulok. Nem a szex miatt akarom őt, vagy azért, hogy a felesége legyek, egyszerűen csak meg akarom próbálni hogy tudnánk-e szeretni egymást és együttélni. És ha esetleg kiderülne, hogy nem, akkor lehet, hogy túl tudnék lépni ezen a plátói szerelmen! Ha pedig igen, akkor valóra válna az álmom. :) Mi legyen most, mit lépjek? Elmondjam neki, hogy szeretem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!