Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 50 éves férfit visszariaszthat a 20 éves korkülönbség?
Figyelt kérdés
Egy internetes közösségi oldalon botlottunk egymásba, és szép lassan derült ki, hogy nagyon egy hullámhosszon érzünk, gondolkozunk stb. Tudom, hogy szimpatikus vagyok neki, írta másoknak, hogy tetszem, bejövök stb., de kissé távolságtartó...gondolom a 20 év miatt, hiszen ez valóban nem kevés. Az lenne a kérdésem, hogy vajon hogy tudnám az értésére adni finoman (nem akarom letámadni), hogy ez nekem nem gond, nem zavar? Igazából még így erről nem beszéltünk sose (párkapcsolatról), de mindig forr a levegő, mikor belevágunk egy-egy témába. Ilyenekre gondoltam, hogy megdicsérem a képét, hogy milyen jól néz ki rajta...de hát...ez így elég béna. :)2012. márc. 22. 16:47
1/8 anonim válasza:
70 éves vagy? engem visszariasztana
2/8 A kérdező kommentje:
nem :) ő 53 én meg 33
2012. márc. 22. 16:54
3/8 meggyesmilka válasza:
Őt valószínüleg nem,mégha most kicsit gyávának tűnik is.Eleinte minden szép és jó,úgy érzed hogy minden tökéletes.De sajnos ahogy tellik az idő,valószínű hogy te leszel az aki elöbb rájön arra hogy "mégsem".Ő mindent látott,és tapasztalt amit te még nem,és ez csakbegy a sok küzöl,ami idővel kibukik.Ha több időt fogsz vele eltölteni,sajnálni fogod túlsálgossan ahoz hogy tovább lépj.Idővel rájössz arra hogy még sem kellett volna.Nem szeretnélek elkeseríteni,és csak negatív dolgokat felsorolni,mert vannak benne csodás dolgok,de sajnos azok vannak kissebb arányban.Tapasztalatból írok,tizenhárom évig éltem egy huszonegy évvel idősebb férfival,a férjemmel.Utólag már én is rájöttem hogy mégsem kellett volna,de az időt már senkinem tudja visszaadni.Vizont mindenki maga kovácsolja a boldogságát!!!Kívánom hogy jó döntést hozz!!!(35)
4/8 anonim válasza:
Azt úgy imádni fogja....mellesleg szüleim közt is épp ennyi van nem gáz...
5/8 anonim válasza:
Ugye nincs családja? ... Bocs, csak sorra mennek tönkre egy 20 évvel fiatalabb lány miatt az ismerős családok. Tegnap is, legjobb barátom ökölnyi vörös szemekkel jött be, hogy a férje lelép egy 30 éves nővel, ott hagyja a 4 gyereket egy általa fél éve sem ismert nőért. A gyerekek napokat bőgnek át, a legnagyobb 17, a legkisebb 6 éves...
Am szerintem nem gáz, ha nem csak kalandozik... Szerintem NEM riasztja őket vissza. Kicsit sem, tapasztalat alapján.
6/8 A kérdező kommentje:
nekem ez nem meggyőző, hogy mert ő annyi mindent átélt...pont ezért működhet jól, mert tapasztaltabb...mellesleg én sem vagyok már az a bulizós, nem függők senkitől, de nekem kifejezetten tetszik, hogy ennyire érett
elvált, egy fia van
2012. márc. 22. 18:10
7/8 anonim válasza:
Láttam kapcsolatot, ahol a kezdéskor volt a fazon 41, a lány meg 17. Működött, hosszú távon. Az adott helyzetben ez nem gond. A 33 és 53 közt meg pláne nem. Hosszabb távon meg majd kiderül. Csak az előítélet miatt nem szabad kihagyni! Egy életetek van!
8/8 anonim válasza:
Nekem a párom 58 éves, én 35 vagyok, már 8 éve egy2ttvagyunk. Le nem cserélném egy fiatalabb pasira. Ezalatt a 8 év alatt soha, soha nem éreztem a korkülömbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!