Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora a még tolerálható korkülönbség egy 18 éves fiú esetében felfele és lefele egyaránt?
Mivel fiú, felfele nagyon nem haladjunk, bár mamár divat a fiatalabb pasi. Én tippelek mondjul max 19-re. Tudom, az nem sok, de nem vmi szép látvány az idősebb lány. :D (elnézést, ha vkit most megsértettem :))
Lefele már tágabb a határ, monjuk szerintem a 15-16 még elfogadható. De nyuga, a szerelem nem a korotokon múlik!
Köszi #1es a válaszod!
Én is úgy gondolom, hogy nem a koron múlik a szerelem. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy kívülről hogy látszik.
Akkor tegyük fel, hogy én vagyok a 18 éves és a lány 15. Akkor szerinted ez még nem sok?
Szerintem nincs ilyen határ.
De a léfélével én vigyáznék! Hiszen egy 15 éves kislány akkor is ha játssza a nőt, attól még gyerek. És neked kell viselned a felelősséget iránta (magyarán vigyáznod kell rá).
Én mondjuk jobban híve vagyok a fiatal fiú (17-19) és idősebb lány (20-26) felállásnak.
De mint mondtam a szerelem nem kor függvénye, de egy gyereknél neked kell vállalnod minden felelősséget.
22/L
Köszönöm a válaszokat!
Persze, vigyáznék rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!