Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok? Mit lépjek? Hogy lenne ez a legjobb?

Figyelt kérdés

1 hete járok a barátommal. még nyelves csók sem volt, de ha én hivom talira, általában kifogást talál, és inkább kikapcsolja a telefonját, ha meg ö hiv, nekem mennem kell. adott ajándékot, meg én is neki, meg voltak olyan szájrapuszik is, de nem mondta még ki, hogy szeret. voltunk már étteremben is, mert szülinapom lesz. meg olyanokra fogja, hogy nem jött el, h nem szóltam neki. szerintem lehetnénk boldog pár is, meg én szeretem, de ugy érzem, (meg a barátnőim is mondták), hogy szerintük ez nem kölcsönös, "csak ugy vagyok neki.."

kérlek segítsetek, nem tudok mit tenni, hogyan lehetne jobb, nem akarom elveszteni.

kérlek, ne oltogassatok, ne foglalkozzatok a korommal, csak a problémán segítsetek értelmes válaszokkal. köszönöm előre is mindenkinek.

2012. ápr. 2. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem foglalkozok a koroddal, mert nem lehetsz több 15-nél...

Valóban, a csávó le se sz.r Kár erőltetni ezt a dolgot, de persze mivel egy értelmes válasz, nem fogsz rám hallgatni.

Sajnálom, hogy nem akarod elveszíteni, de tudod, nem lehet elveszíteni azt, ami nem is a tiéd...

2012. ápr. 2. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy hét után mégis mit vársz? Tuti 13-14 éves lehetsz aki romantikus sablonos filmeken nött fel.
2012. ápr. 2. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:
nem szeretem a nyáladzó filmakat, és 15 multam.. :( de akkor ezek szerint nem is az enyém? mert akkor csak a szakitás maradt? nem lehet valahogy helyrehozni?
2012. ápr. 2. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Figyi, sértéseket félretéve: Ha egy hét után már így viselkedik, akkor mégis mire számítasz? Ebböl ítélve nem igazán érdekled öt...
2012. ápr. 2. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egy kis majom aki szivat drágám ne foglalkozz vele meg sem érdemli. Tudod hány olyan fiú lesz még akire azt hiszed majd, hogy szereted? Sok. És még ha szereted is nem azt jelenti, hogy ő lesz az igazi.
2012. ápr. 2. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!