Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek végre túl ezen?
Figyelt kérdés
Elég sokáig voltunk együtt a párommal,már fél éve szakítottunk,közösen,mert úgy éreztük akkor,hogy nincs szerelem!1-2 hónapig jó volt minden,nem volt veszekedés,barátok maradtunk!Én közben rájöttem,még mindig csak őt szeretem,de ő felszabadultan élte az életét,ezért nem mondtam el mit érzek.Mikor úgy éreztem végre kezdek túl lenni rajta és tényleg csak barát,ő rájött,hogy szeret és azt mondta visszaszerez bármi áron!Mivel nem volt éppen szent a kapcsolatunk alatt,én elmondtam,hogy mi lenne a legfontosabb változás,ami nekem nagyon számítana (mivel már családot terveztünk és komolyan gondoltuk,nem mehetett minden úgy,mint egy 2 hónapja tartó tini kapcsolatban!).Vártam,hogy majd alakul valami.Szinte csak a szavakat hallottam,hogy vissza akar és fog kapni!Még továbbra is szerettem és reménykedtem,hogy sikerül megoldanunk.Barátok maradtunk,sokat beszélgettünk és lassan építettünk újra mindent,néha volt csók is,olyan,mint először.Gondoltam az után majd biztos fog valami érdemleges is történni.De nem így volt!Most egy hete már alakul neki valami csaj és ez iszonyatosan fáj.Az is,hogy azt mondta már régen nem tekint rám nőként,és már nem fog loholni utánam!A lánnyal nagyon összemelegedett és ez szörnyű érzés!Olyan,mint fél évvel ezelőtt!Tudom én is hibáztam...de nem bírom elfelejteni és minden egyes pillanatban fáj,ami történik.Féltékeny vagyok a lányra és arra,hogy majd ő lesz vele boldog!Azt mondta szeret még szerelemmel...aztán pár nap alatt ez a szerelem hirtelen elmúlt,mikor feltűnt egy másik lány!Azt hiszem nem engem akart visszakapni,csak kellett neki valaki,hogy ne legyen egyedül!2012. ápr. 9. 22:13
11/13 anonim válasza:
Mindennek vége? Olyan sosincs .. örülj neki, lehet a csaj jó hatással van rá, és esetleg évek múltán újra összejöttök. Addig meg élj, próbálkozz másokkal. Ha ő az igazi, egyszer visszajön, ha meg nem ő az, még jó is, hogy hamar elment : )
12/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom,de ez most a fájdalmamon nem sokat segít!
2012. ápr. 10. 09:41
13/13 A kérdező kommentje:
Most örül,mert a csaj olyan,mint ő.Pia meg szipu...az a menő.
2012. ápr. 10. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!