Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek végre túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek végre túl rajta? (Súlyos)

Figyelt kérdés

Tavaly elkezdtem járni egy sráccal. Minden szempontból tökéletes volt, én mégis szakítottam vele (kicsit össze voltam zavarodva és nagyon új volt nekem a helyzet- 18 éves vagyok és nem volt még kapcsolatom!) Tehát sok minden benne maradt ebben a viszonyban...

Szóval nem tartott valami sokáig, én viszont teljesen beleszerettem. Nagyon-nagyon szenvedtem utána de őt is megbántottam gondolom és képtelen voltam rávenni magamat, hogy beszéljek vele... Tudom, hogy csak egy új szerelem hozna rá gyógyulást, de nem megy! Mindenkiben csak őt keresem, vele képzelem el a jövőmet, nem bírom nélküle!

Már odáig jutottam, hogy megmondom neki hogy még mindig nagyon szeretem, jobban mint valaha, de kiderítettem, hogy barátnője van. Szóval a "várakozásomnak" ez lett az eredménye, elvesztettem életem szerelmét :'(

Most gondolom nem jó ötlet megmondani neki... tudom nem szép más kapcsolatának a végét várni de én nem bírok más valakire gondolni!

Közben tudom, hogy elérhetetlen, örökre elveszítettem őt és tovább kell lépnem, mert ez csak szenvedés és vissza őt nem kaphatom!

Segítsetek mit csináljak? Ebbe már lassan belepusztulok :'(

2010. jan. 25. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Jajj istenem, hogy lehettél ilyen butuska? Az még oké ebben a korban, hogy nem tudod mit akarsz, bár számomra furcsa, de utána sem lépsz? Ha annyira fontos, lépned kellett volna. Szerintem most ne keresd, de én a helyedben reménykednék, hogy mihamarabb szabaddá válik, és akkor finoman felkeresném. :)
2010. jan. 25. 21:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
figyelj kislány kinövöd majd.azt soha ne felejtsd el amit most mondok.ha össze is jössz vele még1x közel nem olyan lessz mint ahogy te azt elképzeled.sokat változik az ember.főleg ilyen korban.idővel elfelejted.azért gondolsz csak rá,mert másra nem is akarsz.
2010. jan. 25. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazából én megértem, én is így éreztem sokáig és nagyon-nagyon rossz. Ha nekem lett volna lehetőségem, azon nyomban megragadtam volna,de sajnos nem lehetett.. Talán ha összejönnétek valamikor, láthatnád, hogy nem olyan, amilyennek hitted, de legalább kiábrándulnál belőle! Ellenkező esetben nehezen felejted el, talán soha! Én remélem, hogy valamikor összejön.
2010. jan. 25. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha újra is össze jössz majd vele nem lesz ugyan olyan a kapcsolatotok mint azelőtt. Ennyi idősen természetes, hogy nem tudod mit is csinálj. Reménykedni mindig lehet csak fel kell ismerni mikor kell túllépni az egészen.Meg kell próbálni elfelejteni. Minden ember egy egyéniség. Ne őt keresd a másikban. Egy barátnőmnek is ezt mondtam és nagy nehezen rájött, hogy így van. Megismerkedett egy férfival aki ugyanúgy lebűvölte, mint az ex barátja. Ő is az ex barátját gondolta élete szerelmének. Szerencsére most már boldog párkapcsolatban él. Magadnak kell rájönni, hogyan és mikor vess ennek véget. Sajnos véget kell vetned, mert így magadat teszed tönkre még jobban és lehet olyan embert utasítasz el ezzel a viselkedéssel akivel boldog lehet. 29/N.
2010. jan. 25. 21:26
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem érdekel, ha nem lesz már ugyanaz, mert jóformán csak elkezdődött a dolog, nem "szoktunk össze" szóval... igen. Írtam neki valamelyik nap egy levelet és bocsánatot kértem mindenért amit tettem, de azt nem említettem, mennyire szeretem! Talán kellett volna...

De legalább beszélőviszonyba maradt velem... és még egyszer hátha... mert én nem bírok nélküle élni :(

2010. jan. 25. 21:36
 6/9 A kérdező kommentje:

Szerintem nekem pszichológusra van szükségem...

(és egyébként azóta már 19 vagyok ha ez számít vmit)

2010. jan. 25. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Minél inkább úgy érzed, hogy nincs esélyed nála, annál jobban rá vágysz.

Ilyen a tudatalatti.

2010. jan. 27. 12:18
 8/9 kolosszus22 ***** válasza:
Balf.asz, lúzer vagy!
2010. jan. 27. 13:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm... fogadok te egyszer sem hibáztál életedben :(
2010. jan. 27. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!