Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl ezen?

Figyelt kérdés

Volt egy viszonzatlan szerelmem. Mindig mások érdekelték. Rettenetesen megbántott mindig, hogy másokkal kufircolt. Azt hittem mindig együtt leszünk. Ő volt életem egyetlen értelme. Örülnék neki ha nem szállna el a vörös köd ha a vetélytársaimra gondolok vagy arra hogy ő bánt velem.

Teljesen megsemmisített, hogy nem szeretett viszont és nem lehettem élete egyetlen igaz szerelme. :/ Lassan 3 éve tart ez. :S

Meg sem akarok bocsájtani, inkább azt szeretném, hogy bűnhődjenek. Csajok nem maradnának egyben ha összefutnék velük, őt meg felpofoznám. De tudom, hogy ez így nem jó és valahogy mégis meg kellene bocsájtani. :S

2013. márc. 23. 20:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
keress mást és ne hisztizz
2013. márc. 23. 20:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha a valódi nemi jellegedet felvállalnád khm. Szerintem jobban lehetne beszélgetni.
2013. márc. 23. 20:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem kellettél neki, ennyi. Valószínűleg nem voltál az esete, van ilyen.
2013. márc. 23. 20:41
 4/13 A kérdező kommentje:

1. De annyira fáj amikor eszembe jut...

2. Nő vagyok.

2013. márc. 23. 20:42
 5/13 anonim ***** válasza:

[link]

utóírat: teljesen érthető h csak egy lány hisztizik ennyit

2013. márc. 23. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
4-Szerintem kérdező te egy pasi vagy, aki képtelen felvállalni magát, és aki folyamatosan gyártja az elméleteit a "kufircolókról".
2013. márc. 23. 20:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Leszarom mit gondolsz. -.-
2013. márc. 23. 20:56
 8/13 anonim ***** válasza:

vagy beletörődsz, vagy bedilizel.

fel kell végre fognod hogy Nincs Jogod bántani azokat a lányokat.

mert K.rvára nem tehetnek róla hogy milyen a pasi ízlése és kik férnek bele (hát éppen pont ők).

kezeltesd magad, irass fel valami nyugtatót, esetleg pszichológus, pszichiáter...

járt feszültséglevezető tanfolyamra, akár jóga, akár box, akár meditáció, mindegy csak valami ami leköt.

nem lehetsz közveszélyes, mert majd eléred hogy lecsuknak, a börtönben pedig még annyi lehetőség sincs nyugtató terápiákra mint amúgy

(és amilyen rongyosak az idegeid, hamar kikészülnél a leszbikus, 150 kilós, rasztás fanszőrzetű bűdös leszbi szobatárs állandó inzutálásaitól - mer' mindenhol van ilyen).

2013. márc. 23. 21:03
 9/13 A kérdező kommentje:
Sportolok, meditálok, tanulok, de mindig eszembe jut. Nekem ez kész sorscsapás, egész életem rá alapoztam!
2013. márc. 23. 21:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem a srác tehet arról, hogy nem kellesz neki, és hogy megszállott vagy. Másrészt meg nem szabad egyetlen emberre alapoznod az életedet, nem szabad MÁSRA alapoznod. Először önmagadban alakítsd ki a stabilitást, utána keress társat. Ha csak másra alapozol, akkor úgy jársz, mint most, összedől minden. Nem éri meg álmokat kergetni, mert ráfázol.
2013. márc. 23. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!