Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha az éjszaka közepén erre
ébrednétek?
Figyelt kérdés
Mégpedig arra, hogy a párotok egy másik személy nevét kiáltozná álmában? Természetesen ellenkező neműét, ráadásul mondjuk egy olyanét, akire titkon egy kicsit féltékenyek is vagytok...
Én sajnos így jártam. A férjem ébresztett fel, hogy kiabálok álmomban, méghozzá egy férfi nevét. Azt mondtam neki, hogy nem emlékszem rá, mit álmodtam, pedig szinte minden álmomra napokig emlékszek, ráadásul már hónapok óta ezzel a személlyel álmodok, természetesen akaratomon kívül. Ezt a férjem nem tudja, egy közös ismerősünkről van szó. Nagyon bánt a dolog, de nem mondhatom el neki, hogy nappal is folyton erre az emberre gondolok, nyilván ezt dolgozom fel álmomban.
Hát, kicsit ciki. Fordított helyzetben nekem igen rosszul esne.
Mi a kapcsolatod az illetővel? Miért álmodsz róla hónapok óta?
2013. márc. 22. 08:15
2/12 A kérdező kommentje:
Munkakapcsolatnak indult, de valami átalakult bennünk. Nem történt közöttünk semmi sem, csak plátói szinten maradt a vonzalom és az érzelmek, de nem tudom őt kiverni a fejemből. Még mindig túl sokat találkozunk ahhoz, hogy ne tudjam elfelejteni az érzéseimet. És látom rajta, hogy ő is küzd önmagával, holott eldöntöttük, hogy ennek véget kell vetni, mert a családjainkra kell koncentrálnunk.
2013. márc. 22. 08:17
3/12 anonim válasza:
ha legközelebb előfordul, valld be, hogy vele álmodtál és bajban volt az illető: gyilkos kergette, le akart ugrani egy szakadékról, és te aggódtál érte. jobb, ha a férjed ezt hiszi, mert ő sem hülye....
2013. márc. 22. 08:24
4/12 A kérdező kommentje:
persze, hogy nem hülye, de az ember hirtelen álmából ébredve nincs felkészülve a logikus válasszal, főleg amikor még az álom hatása alatt áll :S
2013. márc. 22. 08:26
5/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon gyorsan rendezd le ezt magadban,mert nem tisztességes,amit csinálsz,a férjeddel szemben főleg nem. Félre ne értsd,én nem ítélkezni akarok,de az nem megoldás,ha azt hazudod a férjednek,hogy álmodban az illetőt kergetik vagy valami,nyilván ő sem hülye,rájönne hamar. Házas ember vagy, felejtsd el a másik férfit!
2013. márc. 22. 08:38
6/12 Baccardi01 válasza:
Arról viszont nem tehetsz, hogy róla is álmodsz, arról meg főleg, hogy még a nevét is kiabálod. Szerintem őszintének kellene lenned és bevallani mindent a férjednek.
2013. márc. 22. 09:16
7/12 A kérdező kommentje:
Abból katasztrófa lenne, mert már az álom nélkül is kezdett gyanakodni erre a férfira, főleg miután látott minket beszélgetni a múltkorában, azt mondta, hogy kicsit furcsán viselkednünk egymással. Pedig csak hétköznapi dolgokról beszéltünk, mégis nyilván a gesztusok elárulnak minket... nagyon nehéz ez, tudom, hogy fejben kell lerendeznem először ezt, és akkor talán nem álmodok majd róla minden éjjel.
2013. márc. 22. 09:20
8/12 anonim válasza:
ajjaj, pont tesómnál is ez volt. elég nehéz volt kimagyaráznia a párjának. onnantól a párja folyton gyanakodott. muszáj volt leépítenie a pasival kapcsolatot, mert nem akart elválni emiatt.
egyébként én is félek, mert nekem is van valaki, aki nagyon tetszik, úgy mint neked, csak elég egyoldalú a dolog. de rengeteget gondolok rá. szerencsére olyan keveset alszom, hogy nem érek rá álmodni.
2013. márc. 22. 09:25
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem pedig pont az a bajom, hogy folyton álmodok, ha csak két órára is alszom el, akkor is és bizony van, hogy felébredek, de visszaalvás után folytatódik az előző álmom. És - mint a példa is mutatja - elég sokszor beszélek és hangoskodok álmomban, nem ez volt az első eset, hogy a férjemnek kellett felébresztenie, mert kiabáltam, vagy hangosan sírtam álmomban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!