Titeket szokott éjszaka leszellenteni a párotok álmában?
Fejtől lábtól alszotok, különben hogy kerül az alfele az orrod közelébe?
Érdekes én álmomban nem szoktam semmit érezni, biztos mélyen alszok.
Használjatok külön takarót, akkor el lesz szigetelve!
:D
Igeennn :D
Valamelyik este is azt hittem hogy lefordulok az ágyról:D
De engem nem zavar az ilyen dolog,azt sem várom el hogy az arcán kívül mást borotváljon :D
Egyszerű emberek vagyunk mind!
20/L
Éjjel aludni kell nem szaglászni és hallgatózni...
egyébként szokott,én is szoktam,emberek vagyunk,teljesen természetes,főleg ha olyat főzök vacsira,amitől kell is.
De engem nem zavar,direkt nem fingunk egymás orra alá,de napközben sem szaladgálunk ki ha kell,éjjel lehetetlen is lenne.
Hányszor szólt a párod hogy leszellentetted álmában? Gondolom soha...
Ha megtetted akkor azt te észre sem vetted a párod meg nem foglalkozott vele. Bár vélhetően ő éjszaka alszik és nem szagolgat...
Ja és tuti első kapcsolat :))
A pasik néha eregetnek! Lányok is :))
És egyik sem rózsavíz illatú :))
Csak az ember a sajátját könnyebben elviseli vagy akár alig érzi...
Szokott. Múltkor valamiért nem bírtam elaludni, ő meg már régen mély álomban volt, egyszer csak elengedte a galambot, én is azt hittem leszédülök az ágyról, még picit el is nevettem magam, hogy én ott forgolódok meg nem bírok aludni, ő meg leszellent, de hát ez van. Gondolom én is szoktam :D Emberi dolog :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!