Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek? Hogy dolgozná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Hogy dolgoznátok fel? Nem éreznétek mérhetetlen nagy undort? (Előre elnézést az idős nőktől, valószínű fiatal korom miatt vélekedek így)

Figyelt kérdés

Párom 27éves, én 21, együtt lakunk, nagyon jó a kapcsolatunk, szinte zökkenő mentes, minimális vitáink vannak, azok is ritkán.

A gépen találtam egy mappát, melyben egy nála jóval idősebb nő van, 15év korkülönbség van kb. A nőnek lóg itt ott a bőre, látszik hogy szült, nagy lógós melle van. Számomra ez nagyon visszataszító, hogy ő fiatal léttére egy ilyen nővel volt, akinek egy nagylánya is van.

Nekem se feszesek a melleim, félre értés ne essék, nem a kinézet a bajom, egyszerűen csak az, hogy tudomásom szerint neki csak nála 2évvel idősebb nővel volt dolga. Esetleg ha tudtok normális magyarázatot arra, hogy miért lehetnek az ő gépén ezek a képek, akkor arra is kiváncsi vagyok, mert még nem biztos, hogy tényleg ő készítette, de nagy valószínűséggel sajnos igen :(

2013. márc. 19. 22:53
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Nem az ő képei? Akkor kié, és miért őrizgeti a gépen?Mit mondott,ki ez a nő?
2013. márc. 21. 08:41
 42/45 anonim ***** válasza:

Azért tisztázd magadban, hogy az undor érzés miből fakad:

- megláttam egy idősebb nőről készült intim képeket, és az nem tetszik

- megláttam a barátom exét a gépén és azért nem tetszik

- megláttam a barátom gépén egy nőt ,akirő fényképeket őriz és ez nem tetszik

- megláttam valamit,amit nem szabadott volna, és ezért van az ellenérzésem

- meglestem valamit és ezért magamtól undorodom.

- Nekem sokkal kisebb a mellem mint annak a nőnek és máris lóg, ezért kisebbségi érzésem van.

Mert ez azért ilyen nagyon összetett ám !

Arról nem beszélve, hogy egy párkapcsolatban nem hiszem, hogy van magyarázat arra, hogy bármikor nézegethető helyen tartom az exem képét.( Hacsak nem erre gerjedek még most is)

2013. márc. 22. 10:29
 43/45 anonim ***** válasza:
Na? Kiderült már, hogy ki az a nő a képeken?
2013. márc. 22. 11:41
 44/45 anonim ***** válasza:
ugyan már, most mi van abban, h vannak fotói az exéről? lehet h nem törölte még ki, de h erre gerjedjen, az azért kicsit túlzás lenne:DD
2013. márc. 22. 19:37
 45/45 anonim ***** válasza:
Találtam az párom gépén egy kecske fotóját. Most itt tördelem a kezem vajon ki és mi lehetett neki ez az állat. Este ha hazajön kérdőre is vonom, mondja el milyen viszony volt neki vele mert eddig sose beszélt arról hogy valaha állattal lett volna dolga.
2013. márc. 23. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!