Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Hogy dolgoznátok fel? Nem éreznétek mérhetetlen nagy undort? (Előre elnézést az idős nőktől, valószínű fiatal korom miatt vélekedek így)
Párom 27éves, én 21, együtt lakunk, nagyon jó a kapcsolatunk, szinte zökkenő mentes, minimális vitáink vannak, azok is ritkán.
A gépen találtam egy mappát, melyben egy nála jóval idősebb nő van, 15év korkülönbség van kb. A nőnek lóg itt ott a bőre, látszik hogy szült, nagy lógós melle van. Számomra ez nagyon visszataszító, hogy ő fiatal léttére egy ilyen nővel volt, akinek egy nagylánya is van.
Nekem se feszesek a melleim, félre értés ne essék, nem a kinézet a bajom, egyszerűen csak az, hogy tudomásom szerint neki csak nála 2évvel idősebb nővel volt dolga. Esetleg ha tudtok normális magyarázatot arra, hogy miért lehetnek az ő gépén ezek a képek, akkor arra is kiváncsi vagyok, mert még nem biztos, hogy tényleg ő készítette, de nagy valószínűséggel sajnos igen :(
Azért tisztázd magadban, hogy az undor érzés miből fakad:
- megláttam egy idősebb nőről készült intim képeket, és az nem tetszik
- megláttam a barátom exét a gépén és azért nem tetszik
- megláttam a barátom gépén egy nőt ,akirő fényképeket őriz és ez nem tetszik
- megláttam valamit,amit nem szabadott volna, és ezért van az ellenérzésem
- meglestem valamit és ezért magamtól undorodom.
- Nekem sokkal kisebb a mellem mint annak a nőnek és máris lóg, ezért kisebbségi érzésem van.
Mert ez azért ilyen nagyon összetett ám !
Arról nem beszélve, hogy egy párkapcsolatban nem hiszem, hogy van magyarázat arra, hogy bármikor nézegethető helyen tartom az exem képét.( Hacsak nem erre gerjedek még most is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!