Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Hogy dolgoznátok fel? Nem éreznétek mérhetetlen nagy undort? (Előre elnézést az idős nőktől, valószínű fiatal korom miatt vélekedek így)
Párom 27éves, én 21, együtt lakunk, nagyon jó a kapcsolatunk, szinte zökkenő mentes, minimális vitáink vannak, azok is ritkán.
A gépen találtam egy mappát, melyben egy nála jóval idősebb nő van, 15év korkülönbség van kb. A nőnek lóg itt ott a bőre, látszik hogy szült, nagy lógós melle van. Számomra ez nagyon visszataszító, hogy ő fiatal léttére egy ilyen nővel volt, akinek egy nagylánya is van.
Nekem se feszesek a melleim, félre értés ne essék, nem a kinézet a bajom, egyszerűen csak az, hogy tudomásom szerint neki csak nála 2évvel idősebb nővel volt dolga. Esetleg ha tudtok normális magyarázatot arra, hogy miért lehetnek az ő gépén ezek a képek, akkor arra is kiváncsi vagyok, mert még nem biztos, hogy tényleg ő készítette, de nagy valószínűséggel sajnos igen :(
Hát először is , nem biztos hogy azért mert lóg a melle, nem volt belé nagyon szerelmes...tudod, a szerelem nem ilyeneken múlik :)Aztán meg, a nő akkor lehetett kb 37 éves, ha jól értem, hát bizony abban a korban virulnak csak igazán, az hogy te le idős nőzöl egy ilyen korú nőt, szánalmas. Én 40 múltam,hát bizony volt 10-13 évvel fiatalabb barátom, igaz nem szándékosan kerestem így, így alakult, én sem nézek ki annyinak amennyi vagyok, és hát ugye nem ez a legelső, amit megkérdezünk a másikról.
Még hogy undort érzel...nevetséges vagy!
Egy 21 évesnek egy 30 éves is már "idős"....
Viszonyítás kérdése...Hozzánk képest Te meg "gyerek" vagy!
Ugye neked se tetszene,ha gyereknek minősítenének???
Elárulom,az én gyerekeim annyi évesek mint Te,kb,én 44 vagyok, de marhára messze vagyok még az idős kortól....Az 60-70 körül van....:)
Majd ha Te is megéled, rájössz ,hogy ez az érett asszonyi kor talán a legszebb...
Ma már biztos okosabb leszel a képekkel kapcsolatban.Bízzál benne,hogy csak valami félreértés lehet.Ha meg nem, hát eldöntheted,hogyan tovább.
De ne becsüld azért le az "idős" nőket! :)
Szia!
Egyszer teljesen véletlen (zenét kerestem az egyik CD-n) találtam páromról és exéről intim képeket (pont úgy mint te csak nem volt idősebb a nő). Én megkérdeztem h ezeket miért őrzi (nagyon csúnya szakítás, minden más emléket megsemmisített). Normálisan megbeszéltük és nem haragudott h "kutakodtam" (tényleg nem azt akartam). Remélem nektek is sikerül megbeszélni és elmondja h ki volt az a nő! Ha érzett iránta valamit az se baj sztem, legalább nem fogja az zavarni mikor te is megöregszel egyszer! Kíváncsi vagyok mit mondott párod! Ha lehet akkor majd írd meg!
Ha jelen helyzetet vesszuk akkor a no most 42 eves.
Az miota idos?????????????????????????????
Nem nem ereznek undort, semmi kozom, ahhz, hgy elottem kivel volt (ennek ellenere nem birom elviselni a volt bnojet, pedig akkor meg gimibe jartak, nem is tudtam eloszor, csak nem birtam a csajt, aztan kibukott a dolog, a vicc h a parom azt hitte mar mondta, tehat nem titkolozott senki)
Ha 21 evesen igy viselkedsz, mi lesz kesobb?
Igen tudunk kutatni mi nok, de ugyanigy a ferfiak is... De a kulonbseg, hogy szoktunk-e. Ha elegedett lennel a kapcsolatoddal nem kattognal ezen. Most veled van ez a lenyeg.
Amugy a most 22 eves jo ismerosom ,baratnoje 36 eves, most fel eves a babajuk.... Amire 27 lesz asrac addigra a no kb annyi idos lesz mint a baratod exe,szult is mar?..stb (igaz kozos gyereket, de akkoris...)
Nagyon gyerek vagy meg...foleg egy 27 eves ferfihoz...
26/n
Aki ennyit értetlenkedik azon, hogy nekem miért undorító, a válaszom annyi, hogy csak! Nem tehetek róla, ez a saját érzésem. Majd ha mi is idősek leszünk, akkor majd változnak a nézeteim, most viszont nem tetszik, plusz ez a nő többnek nézett ki.
Akik pedig segítőkészek voltak, függetlenül attól, hogy negatív véleménnyel, azoknak üzenem, hogy reggel megbeszéltük, megmutattam neki miket láttam, és kiderült, hogy nem az ő képei szerencsére. Úgyhogy nagyon örültem, mert akkor tényleg nem hazudott nekem a múltat illetően :)
Király. Tartalmasan telt a napod, mert tudtál ezen gondolkodni. Ma estére mit fogsz kitalálni?
Amúgy meg. A mai huszonéves nők (sőt a tizenéveseknél is van pár) egy nem elhanyagolható része 30-40 éves pasikkal d*gatja magát. Erről mi a véleményed kérdező? Mert számomra meg ez undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!