Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Hogy dolgoznátok fel? Nem éreznétek mérhetetlen nagy undort? (Előre elnézést az idős nőktől, valószínű fiatal korom miatt vélekedek így)
Párom 27éves, én 21, együtt lakunk, nagyon jó a kapcsolatunk, szinte zökkenő mentes, minimális vitáink vannak, azok is ritkán.
A gépen találtam egy mappát, melyben egy nála jóval idősebb nő van, 15év korkülönbség van kb. A nőnek lóg itt ott a bőre, látszik hogy szült, nagy lógós melle van. Számomra ez nagyon visszataszító, hogy ő fiatal léttére egy ilyen nővel volt, akinek egy nagylánya is van.
Nekem se feszesek a melleim, félre értés ne essék, nem a kinézet a bajom, egyszerűen csak az, hogy tudomásom szerint neki csak nála 2évvel idősebb nővel volt dolga. Esetleg ha tudtok normális magyarázatot arra, hogy miért lehetnek az ő gépén ezek a képek, akkor arra is kiváncsi vagyok, mert még nem biztos, hogy tényleg ő készítette, de nagy valószínűséggel sajnos igen :(
NE KOMBINÁLJ!
ő a múlt te a jelen vagy!
Úgy eldúgta a képeket hogy ő se találta nem tudta kitörölni! Kész!
Én azért bízok benne hogy ez nem igaz.
tudjátok én őszintén elmondtam neki mindent amit kérdezett. És volt ilyen téma is köztünk, hogy kinek mennyi volt a legidősebb. És ő mindig azt mondta, hogy nála csak 2 évvel idősebb nővel volt dolga.
És aki nem érti nem az fáj hogy lóg a melle, mert mint írtam za enyém is lóg, és nyilván fog is ha majd szülök egy pár gyereket. Az a fájó, hogy nem mondta el, és a programok közt kell iylet lássak...még ha a képek között, akkor vessek magamra, de így?!
Lehet, hogy meredek lesz, amit most mondok, de talán szerelmes volt, és nem csak egy lógó mellett látott a nőben, mint te most?
Lehet, hogy az utánad következő barátnője meg majd lát rólad egy képet, és pl. azt gondolja, ilyen lófejű nővel hogy jöhetett össze a drágája.
"Én ha valakibe szerelmes vagyok, nem csak a testét fotózgatom."
Ne légy már ennyire ostoba! Nincs közös kép? Ennyi a bizonyítékod? Ez számodra vitathatatlanul azt jelenti, hogy nem volt szerelmes? Ha TE szerelmes vagy valakibe, nem ezt csinálod, de - és ez most meglepő lesz - nem mindenki viselkedik úgy, ha szerelmes, mint TE.
Bocs de ha 21 évesen nem feszesek a melleid, na az szánalom. Különösen mert az egész bejegyzésedet a mellekre fektetted.
Volt a pasidnak egy ilyen kapcsolat, lehet, hogy csak szexkapcsolat..te meg melleiről beszélsz..meg a sajátjaidról. Te tudod mi az, hogy szexualitás?
Lehet, hogy te vagy szerelem..és veled szerelmeskedik..azzal a nővel meg vad éjszakái voltak, ezt ő tudja. De neked hazudni fog, mert neki esel majd, reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!