Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek? Hogy dolgozná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Hogy dolgoznátok fel? Nem éreznétek mérhetetlen nagy undort? (Előre elnézést az idős nőktől, valószínű fiatal korom miatt vélekedek így)

Figyelt kérdés

Párom 27éves, én 21, együtt lakunk, nagyon jó a kapcsolatunk, szinte zökkenő mentes, minimális vitáink vannak, azok is ritkán.

A gépen találtam egy mappát, melyben egy nála jóval idősebb nő van, 15év korkülönbség van kb. A nőnek lóg itt ott a bőre, látszik hogy szült, nagy lógós melle van. Számomra ez nagyon visszataszító, hogy ő fiatal léttére egy ilyen nővel volt, akinek egy nagylánya is van.

Nekem se feszesek a melleim, félre értés ne essék, nem a kinézet a bajom, egyszerűen csak az, hogy tudomásom szerint neki csak nála 2évvel idősebb nővel volt dolga. Esetleg ha tudtok normális magyarázatot arra, hogy miért lehetnek az ő gépén ezek a képek, akkor arra is kiváncsi vagyok, mert még nem biztos, hogy tényleg ő készítette, de nagy valószínűséggel sajnos igen :(

2013. márc. 19. 22:53
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Akikbe szerelmes volt azokról van/voltközös kép.

Utolsó, te lehet neki estél már sok midnenkinek, vagy neked estek neked, de én nem vagyok híve a nagy drámázásnak, egyszerűen csak megkérdezem majd, ohgy ki ez.

Az meg hogy nekem nem feszes a mellem, hát istenem ez van, nem hiszem hogy neked mindened tökéletes lenne.

2013. márc. 19. 23:26
 22/45 anonim ***** válasza:
73%

Egy történelemnek minősülő kapcsolatot akarsz felemlegetni a jelenlegi párodnak. Úgy, hogy csak "párod", és együtt "laktok".Még ha a férjed lenne és együtt élnétek akkor sem értem, hogy miért háborodsz fel rajta. Az ízlések változnak. Lehet, hogy az a nő okos volt, és nem szép, a korkülönbséget pedig azért látod olyan szörnyűnek, mert eleve köztetek is van már 6 év, meg még 15 az 21, így ez egy anyád korabeli nő. De akkor mér nem ismert téged. Egyébként te szám szerint és teljes intimitásában minden egyes régi kapcsolatodról beszámoltál? Arról is, hogy melyik bakodnak mekkora farka volt? (Merthogy csak a mellekkel vagy elfoglalva.)

Ahova behatoltál az a másik ember intim szférája. Ám ha bizonytalan vagy az érzéseiben, akkor nyugodtan vond kérdőre, legalább ő is pontosan tudni fogja, hogy kivel "lakik".

2013. márc. 19. 23:32
 23/45 A kérdező kommentje:

Igen valószínű nekem ezért brutális a kora.

A melle túl nagy azért akadtam le rajta, számomra gusztustalanul nagy. Bocsánat, de nem tartom vonzónak egy édesanyám típusú nőt.

Ő is nyúlkál az én dolgaimba, mert egyikőnknek sincs sajnos önbizalma.

Nem kérdezte az exem méretét, de ha kérdezné se tudnám, mert sose méricskéltem. De ha kérdez valamit a volt kapcsolataimból, akkor én arra válaszolok, mert nem látom értelmét a hazugságokra épülő kapcsolatoknak.

2013. márc. 19. 23:36
 24/45 anonim ***** válasza:
18%
csak én nem értem h honnan szedi egyáltalán ezeket a képeket a kérdező?
2013. márc. 19. 23:38
 25/45 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon visszafele sülhet el ez a dolog mert ahogy az előző válaszoló is mondta behatoltál a párod intim szférájába és ki tudja hogy ezt hogyan fogja majd feldolgozni. Ha aktuális lenne akkor megérteném mert nem lenne mentség de nem igazán van jogod számon kérni egy előtted lévő kapcsolatot. Valamiért nem mesélt róla az ő dolga hogy miért lehet éppen félt a reakciótól hogy mit gondolnál hogy ilyen időssel volt. Lehet csak egyfajta perveziója volt, hogy egy MILF-el kavarjon egyet ki tudja huszonévesen az ember sok mindent csinál, hármasoktól kezdve koleszos bulikig minden megtörténhet. Félreértések elkerülése végett nem azt mondom hogy meg is történik, esetenként egyes emberekkel. De ezért utólag nem lehet elítélni.

Elmesélek egy személyes példát. Megbízható, rendes férfi vagyok az a hűség gondoskodó fajta. De húszon egy néhány évesen egyik haverommal részt vettem egy hármasban ketten voltunk egy lánnyal együtt részegen. Még egyszer megismétlem, nem szoktam hazudni de ezt a leendő kapcsolataimnál biztosan el fogom felejteni hogy megtörtént. Nem fogok mesélni róla, valószínűleg ha rákérdeznének hogy volt e ilyesmi akkor is letagadnám. Hogy miért? Mert félnék attól hogy egy ilyen semmit sem jelentő hülyeség miatt ami a MÚLTBAN történt elveszthetem azt akit szeretek. Vagy legalábbis másképp nézhetne rám utána vagy ki tudja. Holott semmit nem jelentett a dolog.

Remélem segítettem!

2013. márc. 19. 23:41
 26/45 anonim ***** válasza:
53%
Serintem ez a nő csak ilyen szex tanárnéni lehetett a párod életében. Sok fiatal fiút idősebb nő tanítja be. Gondolom nem volt ott igazi szerelem. A párod részéről biztos csak valami hormonális :) kötődés lehetett. A hölgyemény meg kihasználta a lehetőséget :) Lehet szexmániás és csak a fiatalok bírják az étvágyát. :)
2013. márc. 19. 23:43
 27/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, megnyugtató amiket írtál.

Közbe kezdem azt gyanítani, hogy lehet a bátyjának a volt nője.

Haragudni meg tényleg nem fog amiért rátaláltam ezekre a képekre, mert mondom ez nálunk kölcsönös. Ami lehet mások szerint már régen rossz, de ha egyikőnket sem zavar, akkor biztos nem olyan nagy bűn ez.

2013. márc. 19. 23:46
 28/45 A kérdező kommentje:
Holnap mindenképp megírom nektek hogy mi is lett az igazság :) Remélem megnyugtató választ kapok.
2013. márc. 19. 23:47
 29/45 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg akkora tragédia lenne, ha kiderülne, hogy szerelmes volt belé? Legalább tudod, hogy téged sem hagy el, ha majd sz@rabbul nézel ki.
2013. márc. 20. 00:07
 30/45 anonim ***** válasza:
71%
Azt azért nem ártana a fejedbe vésni,hogy attól függetlenül,hogy a párod az előző kapcsolataihoz semmi közöd sincs.Mégis milyen alapon akarod kérdőre vonni? Te mit szólnál hozzá,ha ő számon kérne az exeiddel kapcsolatban? Másrészt magad is elismered,hogy neked sincs tökéletes kinézeted 21-évesen.Akkor mire számítasz késöbb te,hogy fogsz kinézni? Neked is pont annyira lesz "gusztustalan" alakod mint azoknak a nőknek a képeken.
2013. márc. 20. 00:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!