Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok?
Figyelt kérdés
A párom egyre elutasítóbb velem, ma beszéltünk telefonon, és megkérdeztem tőle, hogy van e értelme folytatni ezt, azt mondta, hogy nem, szerinte nincs, és erre úgy döbbent rá hogy valaki feltette neki azt a kérdést, hogy tudna-e nélkülem élni, mire rájött,hogy tudna, majd elmondta hogy nem viselkedett volna velem így, ha velem akarna lenni, és még hozzá is tette hogy megismerkedett valakivel. Normális dolog, hogy kihasználva érzem magam, és hogy fáj? Rá mérhetetlenül haragszom, és remélem soha többet nem kell vele találkoznom, de miért érzek fájdalmat? Meg kéne könnyebbülnöm, hogy vége van, mert úgy látszik meg sem érdemelt, mégis teljesen összetörve érzem magamat. Tényleg igaz, hogy férfiak később jönnek rá mit is veszítettek, fog ez még neki így fájni?2013. márc. 19. 21:25
1/6 anonim válasza:
erről a jelenetek egy házasságból jut eszembe
3/6 ASOT válasza:
Talán igen talán nem. ÉS talán tényleg nem voltál olyan fontos neki.
Neked meg azért rossz mert vakon hittél neki, bíztál benne. ÉS nagyon szeretted őt.
De jobb mintha már terhes lettél volna és akkor derül ki.
4/6 anonim válasza:
miért fáj, mert szarul esik amit csinált, na ezen kell túl lenned,
mit veszített, ahhoz kell pár év, sőt együtt élés is, mert mindenki összehasonlítja az előzővel az új kapcsolatot általában
nem tudom mennyi időt voltatok együtt, de jobb lenne ha elfelejtenéd N
5/6 anonim válasza:
Normális dolog, hogy kihasználva érzed magad és az is, hogy fáj. Fogsz találni nála ezerszer jobbat, ne búslakodj.
Nem tudom, hogy valaha rájönnek-e mit veszítettek, de ha rájönnek is nincs már jelentősége szerintem.
6/6 anonim válasza:
Teljesen igazad van, és normális, hogy így érzel. Jobb, hogy most derült ki, nem később, szállj ki belőle, légy túl rajta, találsz ezer másikat, aki jobban megbecsül ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!