Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom pogány én pedig református, a későbbiekben felmerülhetnek gondok? Pl összeházasodás téren? Nézeteltérések a későbbiekben lehetnek?
Szia!
Én sem vagyok megkeresztelve,párom katolhkus.
Nem mondom,hogy ennnek ellenére nem hiszek istenbe de azt se,h.hhszek.Nem tartom magam kevesebbnek semmivel így sem.Köztünk ez soha nem jelentett problémát.Különben is,bár nem értek ezekhez a dolgokhoz de nem mindegy,h.valaki pogány vagy pl. csak nem keresztelték meg a szülei.Én ugyan úgy elmentem misére temetéskor,nem tudtam mit kell csinálni,de párom se 100% osan,lestünk a többiekről.Néhány napja,pont szóba is jött köztünk,h.anyósomék tudják-e nem vagyok keresztény??Párom meg "kedvesen"poénkodni kezdett,hogy pogány leányzótól lesz unokája.Kicsit bántó volt,de különösebben nem izgat.Ha összeházasodunk valamikor akkor előtte megbeszéljük,milyen legyen.Ahol éwm lakom ott rendes a katolikus pap,megkeresztelne simán.De errefelé már komplikáltabb lenne.A templomi esküvő is csak azért vonzz mert nálunk nagyon szép a templom és egy élmény lenne ott megházasodni,de majd eldől,mert gyónáshoz,bérmáláshoz semmi kedvem...
04-16 11:03
Azért nem voltak gondok, mert nem volt mi gond legyen. Te nem voltál vad ateista, ő pedig nem gyakorolta a hitét.
03-18 22:51
Kedves Kérdező!
Kitiltva biztosan nem lenne. De van ahol nem esketnének össze benneteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!