Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én jehovás vagyok a barátnőm meg református, akkor attól még okozhatok neki orgazmust? (20f)
Nem veszem túl komolyan a vallást éppen ezért szeretném már kipróbálni magam hogy sikerül-e orgazmust okozni a barátnőmnek. Szüleim azt mondták, meg se próbáljam.:(
((Most olyan sz.rul érzem magam miattuk.) De azért is kipróbálom. Szerintetek fog sikerülni? Még sosem láttam meztelen nőt, még tv-ben sem. Nem volt szabad. Köszi előre is a válaszokat.
Borogass...
Te srác, tisztában vagy, hogy mi mire való? (testileg?) Tudod, hogy hogyan kell védekezni a nem kívánt terhesség ellen?
Ne félj, a református lányoknak is van orgazmusuk. Tapasztalat.
Egyébként nehogy azt hidd, hogy már az első alkalommal rögtön eljut a csúcsra.
Igen, meg ne legyen lelkiismeret-furdalásod, a jehovás vallás úgyis túl szigorú, nem akarom elítélni, nem is érdemes, de inkább ne fogd vissza a testi vágyaidat. Nincs abban semmi rossz. Olvass Énekek énekét.
Igen, én is azért vagyok bátrabb, mert ugye ott van Judit, meg Eszter, azok is csalfa teremtések voltak.
Még nem vettem semmi védekező eszközt, de majd beszerzek valamit, az menni fog.
Hát remélem azért egyszer csak sikerülni fog orgazmust okozni. Ritkán azért én is szoktam önkielégíteni, havonta 1szer, az nagyon élvezetes dolog.
Judit meg Eszter? Csalfa teremtések?
Amúgy, a barátnőd is akarja a dolgot?
Sztem tedd meg ha tényleg szereted a bnődet!De én úgy tom h a jehovák nem védekezhetnek...
Ezt is csak onnan tom h a tesóm bnője is jehova 22 évesek mind a ketten.És rendszeresen élnek szexuális életet.A lány nem veszi ezt annyira komolyan mint a szülei,de ők kilencen testvérek(féltestvérek és édestestvérek is vannak köztük)és nem hiszem h a tesómék is ennyi gyereket akarnak tehát a legfontosabb szabály: VÉDEKEZZETEK!!!!!
Nem kamu. Bocsánat, hogy ilyen vagyok. Ez van. Engem így is szeretnek.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!