Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy református hívő lánynak nagyon nehéz hasonló fiút találni?
Azért is nehéz mert a reformátusok általában nem gyakorolják a vallást.
Kérdés mennyire kel hasonló a kérdezőnek!
Elég, ha bibliai életet (próbál) él...
Református legyen...
Gyakorolja rendesen a vallását...
Stb.,...
25/F hívő, református
Szerintem nagyon. Sajnos nagyon kevés értékelhető hívő református fiú van.
Tippjeim:
1. "Keressétek először az Isten országát, utána ráadásul minden megadatik nektek." Figyelj Istenre, és vegyél részt valamilyen szolgálatban. Természetesen egy szolgálat nem társkereső hely, de ha odaadóan szolgálsz, az mindenkinek fel fog tűnni. (Ne ismerkedni menj, az visszatetsző!!!)
2. Ne ragaszkodj a reformátushoz! Istennek egy egyháza van, hidd el nagyon jó arc baptisták, evangélikusok, stb vannak. Csak figyelj arra, hogy hívő legyen.
3. A biblikus látásmód nagyon szexi, és tapasztalatból tudom, hogy a hívő fiúk nagyon nagyra tartják. :)
4. Legyenek standardjaid, de hülye indokok alapján ne válogass. Nézd azt legfontosabbnak, hogy hívő legyen. Egy ilyen fiú (és lány is!) óriási kincs.
5. Válassz egy olyan gyülekezetet ahol sok fiatal van.
Sok sikert!
Az utóbbi válaszolónak nagyon köszönöm,jó tippeket adtál.Egyébként végzek szolgálatot,csak egyáltalán az én gyülekezetemben kevés a fiú.
19 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!