Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy református hívő lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy református hívő lánynak nagyon nehéz hasonló fiút találni?

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 09:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

En is reformatus vagyok, nem gyakorlom a vallast, de azt tudom, hogy a helyi reformatus gyulekezetnek van aktiv ifjusagi kozossege kulonbozo rendezvenyekkel, klubesemenyekkel. Es ez egy videki kisvaros, egy nagyobb varosban biztosan meg ennel is sokkal pezsgobb a vallasi kozossegek elete.

Szoval en is csak azt tudom mondani, hogy akkor van eselyed hozzad illo fiuval talalkozni, ha megkeresed ezeket a kozossegeket.

2013. febr. 9. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

3. miért lenne ciki megmondani a lelkésznek, hogy pár keres? ez teljesen természetes dolog. nyilván nem ezért jár gyülekezetbe az ember, de ez sem hagyható figyelmen kívül.

Kérdező, egyébként kicsit tág fogalom az, h református. annyiféle református ismerek, sokféle van. és sokféleképpen fogják fel és értelmezik a Bibliát és a saját hitüket. csak egy példa, hogy vannak karizmatikus reformátusok, és olyan reformátusok is, akik eléggé elítélik a karizmatikusságot. mármint a pünkösdi karizmatikus dolgokra gondolok. de ha már csak azt nézzük, evangéliumi (evangelikál)-e a hívő vagy sem, az is óriási különbség két hívő között.

2013. febr. 9. 10:57
 13/17 anonim ***** válasza:
12. 3-as vagyok és református. Amit te a reformátusokról írsz, azt inkább a protestánsokra érted, nem? És szerintem a lelkész nem házasságközvetítő, én beszéltem a mienkkel erről, és ő az ifi köröket ajánlotta.
2013. febr. 9. 11:27
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem a karizmatikus reformátusokra gondoltam.
2013. febr. 9. 11:43
 15/17 anonim ***** válasza:

Én református fiú vagyok de nem vagyok nagy vallásos mert már 2 éve nem voltam templomba.

Ha református lányt akarnék találni magamnak akkor nagyon nehéz dolgom lenne mert a környékbeli faluk katolikus faluk, nincs is másmilyen templomuk.

A mi falunk lakosságának nagy része református volt régen, most már több a katolikus.

2013. febr. 9. 13:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy feltétlenül református kellene legyen, ha találsz egy hívőt aki megfelel, már az nagyon jó lenne.
2013. febr. 9. 14:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Nézz szét itt, vagy írj nekik:

"Hozzunk össze" 100 megtért református szinglit! :D

[link]

2013. febr. 12. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!