Gondolom, sok hasonló kérdés van már, de ha tudtok, adnátok pár tippet? (többi lent)
Tetszik egy fiú a suliban,de sajnos nem ismerem..Nem az a szokásos 'páwa' szerencsére,jó lenne megismerni valahogy:)
Ötletek? Megszólítani nem szeretném,nem vagyok az a futok a fiúk után-típus. Esetleg mosolyogjak rá,vagy ilyesmi?
Pár ötlet esetleg?:)
16/L
hát elmesélek egy történetet :D volt egy csaj nem ismertem de mint utólag kiderült bejöttem neki és kb ő is ebben a dillemában volt... akkoriban még suliba kajáltam és épp egyedül ültem ők leültek mögém senki nem volt az ebédlőben, mert már vagy 3 óra volt és a csaj kért a bnőjétől egy zsepit természetesen nem volt nála (ez volt a csel) erre megszólított engem, hogy nicns e zsepim, volt zsepim és megkérdezték nem e ülök oda...
Hát odaültem beszélgettünk igazából nem is emlékszem hogy mi lett a vége a beszélgetésnek de nem jöttünk össze
egyszer egy sulis buliban megint beszélgettünk de vagy 2 évre rá és akkor modnta el hogy mi votl ez a csel :D
szerintem te is kipróbálhatod hátha nekek összejön a dolog :D
:D Köszönöm szépen a válaszokat! :D Hm...összeesnék és simán elmenne mellettem,kicsit pech lenne..o__o hm..ezt a zsepiset is megfontolom lehet:)
Jöhetnének még azért ötletek^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!