Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egy ismerősével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egy ismerősével kétértelmű dolgokat írogat, ez normális?

Figyelt kérdés

Facen, publikusban olyanokat ír, mint amit én max a szeretőmnek írnék. Amikor régebben rákérdeztem, azt mondta, hogy régi osztálytárs, és csak viccből húzzák egymást időnként.

Nem tudom, nekem akkor sem esik jól, mert mindig olyan érzésem van, hogy van köztük még valami. Pedig lehet, hogy tényleg nincs. De az én rendes, jó ember párom, miért csinál ilyet? El vagyok keseredve.

2013. márc. 15. 21:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát én ezt tuti nem tűrném! :S
2013. márc. 15. 21:49
 12/17 A kérdező kommentje:
jaj, elkeserítetek.... akkor nem csak én vagyok a túl érzékeny, ugye?
2013. márc. 15. 21:52
 13/17 anonim ***** válasza:
nem,én kivágnám a helyedben!
2013. márc. 15. 21:52
 14/17 A kérdező kommentje:
:( ez nehéz. sok éve együtt vagyunk, gyerekek is vannak. igazából mindig is eléggé "flörtölős" volt, de túlléptem rajta, mert szeret minket
2013. márc. 15. 21:55
 15/17 anonim válasza:

mások is viccelődnek ezzel.

szerintem megnyugodhatsz..ha komolyan gondolnák amiket egymásnak írnak akkor titokban üzenetben küldenének egymásnak ilyeneket...nem írnák ki publikusan..

itt is látszik hogy a dolog teljesen komolytalan,és hogy csak vicc.

Mint mondtam:szerintem ha komolyan gondolnák akkor titkolnák előtted,és a többi ismerőseik előtt.

2013. márc. 16. 18:57
 16/17 A kérdező kommentje:
15-ös, úgy szeretnék hinni neked. én is ezt gondoltam, hogy ez annyira ordítóan a nyilvánosság előtt van, hogy tényleg csak vicc lehet :( de mindenesetre engem akkor is undorít, mert a közös ismerőseink esetleg nem értik a viccet, és egyébként is, miért van erre szükség? arra nem gonodlnak, hogy ez nekem hogy eshet?
2013. márc. 17. 13:24
 17/17 anonim válasza:

15ös vagyok :D

Esetleg mond meg neki hogy ez neked rosszul esik.Remélhetőleg abbahagyják.

2013. márc. 17. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!